2821
2789
عنوان

عزیزم بیا

72 بازدید | 19 پست

@کاترین_ارنشا

سلام خوبی عزیزم.من همونم گه باهاتون راجب حلزون حرف زدم اون حسابم تعلیق شد.یکی از حلزونام یه چیزی ازش بیرون اومده ینی چیزیش شده؟ینی تخم داره یا محتوایام داخله اومده بیرون؟

سلام عزیز دلم خوبین؟

ببخشید بابت تاخیر،کاربریم تعلیق شده بود.

این حلزونتون نژادش اچاتیناست،درسته؟

برای من هم اوایل یکبار این انفاق افتاده بود،دیگه هم تکرار نشد،اما هنوز نمیدونم چیه.

مشکلی نیست نگران نباش.

من بعد از این اتفاق براشون پودر کلسیم گرفتم دیگه اینجوری نشدن.

میشه برای سلامتی یکی دعا کنید؟حقش نیست انقدر درد بکشه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید عکس خیلی واضح نیست،مدفوعشون سبزرنگه،تخم گذاری هم بکنن تخم ها به صورت سفید شفاف هستن و توی لایه ای قرار ندارن،این حلزونا هم برای تخم گذاری کوچیک به نظر میرسن.

به نظر میاد حلزون رفته داخل صدفش و این لایه رو دهانه صدفش قرار داده و بعد که از صدف خواسته بیاد بیرون انداختتش.

یکی از احتمال هاش میتونه این باشه که برای طولانی مدت غذا نخورده

ببخشید عکس خیلی واضح نیست،مدفوعشون سبزرنگه،تخم گذاری هم بکنن تخم ها به صورت سفید شفاف هستن و توی لای ...

مرسی گلم بابت توضیحاتت.من بهشون پوست تخم مرغ و کاهو میدم.چیکار کنم زود بزرگ میشن؟از کجا براشون کلسیم بخرم؟

مرسی گلم بابت توضیحاتت.من بهشون پوست تخم مرغ و کاهو میدم.چیکار کنم زود بزرگ میشن؟از کجا براشون کلسیم ...

خواهش میکنم

این پودر کلسیم خیلی بزرگشون میکنه

روی کاهوشون به مقدار زیاد بریزی خیلیزود بزرگ میشن،یعنی دو.سه برابر حالت عادی رشد میکنن دقیقا،تخم گذاریشون هم زودتر اتفاق میفته.

از کجاش رو نمیدونم،من خالم هم حلزون داره،اون هردفعه تهیه میکنه.

چند تان؟خیلی مراقبت میخواد؟

خیلی تخم بودن

۲۰تاشون جوجه شدن

کلا۲تاشون بزرگ شدن

خیلی مراقبت میخواد

تخم که گذاشتن باید دونه دونه تخماشون رو با موجین برداری بزاری توی خام تمیز

هر روز۵دقیقه در ظرفشون رو باز بذاری

هر روز خیسشون کنی

اوووه...

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز