2777
2789

واقعا گاهي بخاطر بچه ها هم كه شده بايد جدا شد

بينواها چيكار كنن كجا برن از دست ما؟؟؟؟ خيلي گناه دارن

من اولين بار زماني متوجه اين قضيه شدم كه دخترم نميدونم ٥ سالش بود يا همين حدودا جلوي دوستمون مثلا شيرين زبوني كرد گفت اينا همش دارن دعوا ميكنن و خنديد

هر كسي بود شايد خجالت ميكشيد

اما من فهميدم اين حرفش يعني:"يكي من رو نجات بده! به من كمك كنيد!"

من از مدتها قبل از طلاق دخترم رو بردم مشاوره چون ميخواستم فرصت داشته باشم كه اگه مشاور خوب نبود عوضش كنم و دخترم هم فرصت داشته باشه با مشاور دوست شه بهش نزديك بشه تا توي اوج دعواي طلاق يكيو داشته باشه باهاش صحبت كنه

و قبل از طلاق هم خودم با دخترم صحبت كردم، ١٠-٩ سالش بود

خيلي ناراحت شد سكوت كرد ولي بعد رفت براي مشاور تعريف كرد و بهش گفت شوكه نشدم، ميدونستم اين اتفاق ميفته

و البته دخترم هميشه با من بوده و هست، از موقع تولدش پدرش بخاطر اختلافاتي كه داشتيم اونقدر بهش نميرسيد كه به هم وابسته بشن، اغلب نبود، باز الان بيشتر مييينن همو😉

من تنها ناراحتيم اينه كه چرا زودتر جدا نشدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت کرد؟

اره

من چتاشونو دیدم

اونم رفت اومد گفت هکم کردن اینستاشو اورد ک بجز خودش چندنفر دیگم تو اکانتشن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ارهمن چتاشونو دیدماونم رفت اومد گفت هکم کردن اینستاشو اورد ک بجز خودش چندنفر دیگم تو اکانتشن

نظری ندارم امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

نظری ندارم امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد

۴ ساله خبری نیست خداروشکر

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین من خودم پدر مادرم جدا شدن ولی فرقی تو رفتارم نداشتم و ندارم و سر این موضوع که درک بیشتری داشته ...

دقیقا، بعضیا توقع دارن چون بچه طلاق هستن دیگران هر رفتار زشتشون رو تحمل کنن، درسته بچه ای ک اون اسیب رو ببینه دچار تروما میشه ولی این تقصیر بقیه نیست و ادم تو هر شرایطی باید بهترین ورژن خودش باشه

خدایا بسهه دیگهههه ...

پیش کی بهتره بود برات؟

هر دو طرف مزایا و معایبی دارن

الان مادرم سه چهار سالی هست که طبقه پایین مادربزرگم اینا زندگی میکنه و اونجا برای من سخت بود

از طرفی پیش بابامم مسئولیت خونه با منه و یه مدل دردسره