2777
2789
من بچه طلاقمبچه های طلاق چند دسته میشن و واقعا هر دسته با هم فرق دارنیه عده پیش پدر بزرگ مادر بزرگ ب ...

منم مشکلاتی که الان دارم به خاطر کارای بابامه نه طلاقشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاغل نیستم ولی از نظر مالی مشکلی نداریمپدر مادرم هستن

خب باز خوبه خداروشکر. خدا کنه بتونی بهترین تصمیم رو بگیری .

اصلا پشیمون نیست از طلاق؟ ک جلوت روبگیره؟

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
اما زمانی که اون پدر جلوی بچه دعوا درست کنه بچه ها رو اذیت کنه و یا باعث بشه فضای ناامن باشه خونه خب ...

اون موقع اره

اما گاهی اون اتفاق نمیفته

من تو همین سایت راجب مشکلم تاپیک زدم و همه گفتن طلاق و کلی توهین بهمشد اما بدترین تصمیم برا زندگی من بود طلاق

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من يه همكلاسي توي دبيرستان داشتم تك فرزند بود و والدينش جدا شده بودن و ميتونم بگم نرمالترين دختر كلاسمون بود و فوق العاده دختر خوبي ام بود، مهربون و مودب و زرنگ

من خودم جدا شدم و يه دختر دارم، واقعا بستگي داره به اينكه اين رو ننه باباها بدونن: شماها با هم مشكل داريد و نه با بچه! شماها از هم جدا شديد و نه از بچه! و اون هميشه بچه شماست، دقيقا مثل قبل!

من خيلي سعي ميكنم كه به دخترم و تربيتش برسم

همه مثل هم نیستن

ولی دخترخاله ناتنی شوهرم

یعنی خالش با یه مرد بچه دار ازدواج کرد

دختره خ ر ا به از هزارنفر بالا میره

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

خب باز خوبه خداروشکر. خدا کنه بتونی بهترین تصمیم رو بگیری .اصلا پشیمون نیست از طلاق؟ ک جلوت روبگیره؟

من خودم نمبتونم اونم بخواد یا پشیمون باشه

دلم دیگ نیست ب زندگی

فقط دلم واسه بچه ها میسوزه

ک یوقت نده بمن

خیلی سخته

اون موقع ارهاما گاهی اون اتفاق نمیفتهمن تو همین سایت راجب مشکلم تاپیک زدم و همه گفتن طلاق و کلی توهی ...

خیانت کرد؟

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

مثلا چیا داری

یه بابای خوب دارم

در سال حداقل چهار بار سفر میریم در حالی که بابای خونیم من رو یکبار هم سفر نبرد

مدرسه نمونه دولتی درس میخونم هر چی بخوام در ثانیه برام میخره پیگیر کارامه کلاس زبان و موسیقی و باشگاه میرم سال دیگه قراره از ایران بریم و کلی چیز دیگه به حدی که همه وقتی میفهمن بابای خونیم نیست تعجب میکنن چرا انقدر پیگیر کارامه

برای بلا هایی که بابای خونیم سرم آورد منو هر هفته به مدت سه سال مشاوره میبرد

بابای خودم اصلا همین الان هم نمیدونه مردم با زنده