2777
2789
عنوان

منم دلم میخواست قبول بشم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم ولی الان دیر نیست واقعیت اینه که فردا از امروز دیرتره و فعلاً فرصت جبران هست پس تا قبل این ...

نمی دونم باید از کجا شروع کنم

نمی تونم مشاور هم بگیرم

اصلا خیلی گیجم

اگر یه مشاور داشتم خیلی خوب میشد

حتی کتابا رو هم کامل ندارم

برای همین نمی دونم چجوری شروع کنم

۲ ۳ ماه اخر خوب خوندم فقط قبلش سر هم روزی ۲ ساعت مفید نبود

پس شما خیلی باهوشید ...

کسی که بتونه تو این مدت کم همچین رتبه ای بیاره با خوب خوندن می تونست زیر ۱۰۰۰ هم بیاره

من همش احساس کمبود دارم فکر می کنم خنگم

انسانیکار هر روزم شده گریه وزاری روحیمو به کلی باختم از نظر روحی داغون شدم شدید علاقه دارم به فرهنگی ...

چرا باختی بخون درست برا هدفت تلاش کن روزی ۱۲ ۱۳ شاعت بخون خودتو رها کن از بند کنکور

دختر بلند شو الان دی ماه هستیم تو میتونی فرهنگیان تو تجربی خیلی راحتتر قبول میشی خیلی بهتر پرستاری ب ...

جدی میگید ؟

آخه امسال سن فرهنگیان شده سی سال

این یعنی رقابت خیلی بیشتر شده

به نظرتون بازم قبولی امکان پذیره؟

می دونی فقط افسردگیم هر روز بیشتر میشه من دلم میخواست مامان و بابامو خوشحال کنم همه چیو تو مغزم به د ...

چقدر میفهممت،منم منم منم

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

شنیدم کسایی که برای انسانی تو یه چهار ماه قبول شدن اما تجربی اونقدر داوطلباش زیادن که طرف هنوز سه سا ...

عزیزم اگه منظورت فرهنگیانه اتفاقا انسانی رقابت شدیدی داره بر عکس تجربی

وکالت/روانشناسی/فرهنگیان سه رشته تاپ انسانیه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

پس شما خیلی باهوشید ...کسی که بتونه تو این مدت کم همچین رتبه ای بیاره با خوب خوندن می تونست زیر ۱۰۰۰ ...

اره ولی من توان موندن نداشتم چون دبیرستان خودمو بشدت اذیت کردم اخرش رها کردم انقد ک فشار اومده بود بهم دلیلشم این بود نباید این کار رو میکردم از دهم مثل کنکوریا خوندم و این شد موقعی ک باید میخوندم توان نداشتم اینم بخاطر همون پایه خوبم بود ک تونستم