2777
2789
عنوان

منم دلم میخواست قبول بشم 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 47 پست
چرا باختی بخون درست برا هدفت تلاش کن روزی ۱۲ ۱۳ شاعت بخون خودتو رها کن از بند کنکور

ولی فرهنگیان رو خیلی دوست دارم

سراسری میارم ولی حسرت فرهنگیان می مونه رو دلم

رقابت شدید سخته

جمله ات خیلیی انگیزه داد بهم یه دنیا ممنون

چون با همین حرف یخورده خودمو پیدا کردم و شروع میکنم

نمی دونم باید از کجا شروع کنم نمی تونم مشاور هم بگیرماصلا خیلی گیجم اگر یه مشاور داشتم خیلی خوب میشد ...

من اگه بخوام کتاب معرفی کنم برای فیزیک بهتون گاج نقرهای معرفی میکنم یا خیلی سبز جامع و برای شیمی هم خیلی سبز جامع یا تک جلدی و برای زیست آی کیو جامع و برای ریاضی هم آی کیو جامع و برای زمین شناسی هم که الان مثل بقیه دروس مهمه هتون خیلی سبز رو توصیه میکنم

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی دونم باید از کجا شروع کنم نمی تونم مشاور هم بگیرماصلا خیلی گیجم اگر یه مشاور داشتم خیلی خوب میشد ...

ههر کسی قبول شده که صرفاً مشاور نداشته درسته که داشتن مشاور خوب کمک کننده است اما ما خیلی مشاور هم داشتیم که بیشتر آدما مشوش میکنه و خیلی هم داوطلب داریم که مشاور دارند و استفاده نمیکنن

میتونید سوالاتتون رو از کانالهای مشاوره تلگرام بپرسید چون اکثراً لینک ناشناس یا پیوی برای پرسش و پاسخ دارن از طرفی معمولاً خودشون برای سوال جواب شما ویس گرفتن گذاشتن

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار