2777
2789
عنوان

شوهرم معتاده وبیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 120 پست
من حق طلاق دارم ولی تنها ترسم بخاطره دخترمه اونم بخاطره اون تایمی که من قراره اقدام کنم وبچه باید پی ...

شاید ببینن طرف وحشی هست ..

یه جایی براتون جور کنن.بگو امنیت

جانی نداریم خودمو بچه م

شدی تمام زندگیم ❤s❤

خب چرا نرفتی شکایت بکنی ازش؟اگه یکبار دیگه این کارو کرد زنگ بزنپلیس بعدم برو پزشکی قانونی انقده شل ن ...

آخرین بار رفتم دادگاه پونزدهتا برگه ی شکایت نوشتم کلی هم هزینه ش شد ولی تا ثابت نشه فایده نداره سره هرچیزی میگن شاهد دادگاه اصلا طرف زن نیس تواین موارد سره حق طلاق هم چقدر خوده دادگاهیا توگوشش خوندن که نده ولی خب اون میدونست چیزه مهمتری برا نگه داشتن من داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترت قوی بار بیار بهش بگو از الکی هم شده به باباش محبت کنه بهش بگو مواظب خودش باشه

هرچییی میگم فایده نداره متاسفانه تودعواها خودشو میندازه جلوم که باباش منو نزنه اونو بزنه یا جواب باباشو میده واونم بد کتک میخوره

گفتم برا حضانت دخترم چون نمیتونم اعتیادشو ثابت کنم برا اثبات اعتیاد مدرک کافی میخوان گفتم شاید اگه ب ...

حق طلاق که داری حضانت دخترت هم خودش تصمیم میگیره چون نه سالشه .پس بهانه ای نمیمونه

هرچییی میگم فایده نداره متاسفانه تودعواها خودشو میندازه جلوم که باباش منو نزنه اونو بزنه یا جواب باب ...

خوب پس بمون کی قراره جنازه ت بندازه بیرون.....😮💨 خب هر راهی میگیم چیزی میگی.....تو که خرجی خونه همه چی رو میدی یه معتاد مفت خور چه دردی ازت دوا میکنه .....

حق طلاق که داری حضانت دخترت هم خودش تصمیم میگیره چون نه سالشه .پس بهانه ای نمیمونه

میدونم چی میگید من از اون تایمی که قراره برم وبچه بمونه پیش باباش میترسم اخه باباش هم وقتی زنش رفته بود برا طلاق به دختراش تجاوز کرده

خوب پس بمون کی قراره جنازه ت بندازه بیرون.....😮💨 خب هر راهی میگیم چیزی میگی.....تو که خرجی خونه هم ...

فکر کردی عاشق چش ابروشم خب کامل بخونید من نگران دخترمم تنهایی پیش یه معتاد بمونه

بخاطر دخترت جداشو ازش تاجوانی برای دخترت زندگی خوبی بساز چراازش بچه دارشدی

چه جوری زندگی خوب بسازه با یه بچه؟؟؟

چوب جادویی داره یا شماها چوب جادویی دارید؟؟؟

این حرفا فقط گفتنش قشنگه

منتهی با این خرج خورد و خوراک و اجاره و خرج مدرسه و پوشاک و مریضی،،، مگه یه زن تک و تنها بخواد کار کنه مگه چقد حقوق داره اخه؟؟؟

هرچند با این اوضاع پدرش که گفت نموندش بهتره