2777
2789
عنوان

شوهرم معتاده وبیکار

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 120 پست
چه جوری زندگی خوب بسازه با یه بچه؟؟؟چوب جادویی داره یا شماها چوب جادویی دارید؟؟؟این حرفا فقط گفتنش ق ...

ولی من تک وتنها دارم خرج زندگیو درمیارم سه تا کار همزمان دارم بااین دیسک کمری که دارم

فکر کردی عاشق چش ابروشم خب کامل بخونید من نگران دخترمم تنهایی پیش یه معتاد بمونه

خب عزیزم همه جا با خودت ببرش هیچ وقت تنهاش نزار اون طفل معصوم رو....حتی شده با زور برو دادگاه گریه وداد بیداد کن بگو خطر جانی نداریم....ما که نمیدونیم ولی وکیل خوب بگیر اونا کار بلدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم چی میگید من از اون تایمی که قراره برم وبچه بمونه پیش باباش میترسم اخه باباش هم وقتی زنش رفته ...

چه آدمای کثیفی وجوددارد!!!

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
میدونم چی میگید من از اون تایمی که قراره برم وبچه بمونه پیش باباش میترسم اخه باباش هم وقتی زنش رفته ...

یا خدا

یعنی به دخترای خودش؟؟ به خواهر شوهرات؟؟؟

چرا اخه چشمات رو باز نکردی

چه جور این خبر تو شهرتون نپیچیده و شما باخبر نشدی!!!

هرکاری کردی نزار دخترت هیچوقت تنها بمونه

تا حالا چیزی ازش شوهرت دیدی؟؟؟

اخه طلاق بگیری مگه میتونی یه بچه رو تک و تنها بزرگ کنی؟

خرجی ازکجامیاریت؟

منه بدبخت کار میکنم شب وروز حتی اسنپ هم میرم سرویس مدرسه میرم تزریقات انجام میدم کاره انلاینی چیزی باشه کاره اپیلاسیون توخونه هرچی باشه انجام میدم

یا خدا یعنی به دخترای خودش؟؟ به خواهر شوهرات؟؟؟ چرا اخه چشمات رو باز نکردی چه جور این خبر تو شهرتون ...

نه چیزی حس نکردم اونم پدرشون یعنی آخوند بوده وتوشهر اسم ورسمی داشته

منه بدبخت کار میکنم شب وروز حتی اسنپ هم میرم سرویس مدرسه میرم تزریقات انجام میدم کاره انلاینی چیزی ب ...

ولی عاشقت شدم یعنی خوشم میاد از زن های کاری وفعال....فقط نمیدونم چرا نمیتونی این مردک روانی رو مث اشغال از زندگیت بندازی بیرون...قوی باش ویه کاری کن خانمی تو میتونی...دخترت هم هیچوقت تنها نزار

منه بدبخت کار میکنم شب وروز حتی اسنپ هم میرم سرویس مدرسه میرم تزریقات انجام میدم کاره انلاینی چیزی ب ...

خداقوت🥰

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه
ولی عاشقت شدم یعنی خوشم میاد از زن های کاری وفعال....فقط نمیدونم چرا نمیتونی این مردک روانی رو مث اش ...

تاقبل از فهمیدن تجاوز پدرشون همین چندروز پیش میگفتم کم کم میرم طلاقمو میگیرم اینم باباشه نمیخواد که بلایی سرش بیاره تهش هم بچه مال من میشه باباشو دوستنداره ولی ازاون روزتاالان من حتی میترسم یه ساعت هم باباباش تنها بشه

بنظرم دخترت رو بفرس مثلا خونه داداشت اگه بچه داره هم سن سالش . یا بفرس خونه پدر مادرت ب شوهرت بگو میره جای دیگه چ میدونم دلش گرفته دور از جونش افسرده شده . بچه رو ک دور کردی اقدام کن برا طلاق . حتما هم تو دادگاه بگو ک بچه امنیت جانی نداره و امکان تجاوز وجود داره چون پدر بی شرفش هم به دختراش تجاوز کرده و اینکه ایشون معتادن . اما ته ماجرا بازم نیازمند یه وکیل هستی ک سریع پیش بره کارا