2777
2789
عنوان

نامزدی داداشم بهم خورد

445 بازدید | 45 پست

برادرم ۲۲ سالشون هست و دانشجوی دبیری هستن پدرم یه خونه و یه ماشین صفر براش خریدن برادرم علاقمند به یکی از اقوام شدن و ما هم مخالفتی نکردیم خانواده خوبی بودن و دختردیگه شون همسر پسرداییم هستن خلاصه ما رفتیم خواستگاری و موافقت شد دخترخانم سال اخر دبیرستان هستن پدر من روز اول به تمام خانواده گفت پسرم دانشجوعه و ماهی ۸ تومن فقط حقوق میگیره و من هم کمکشون میکنم ماهانه تمام جهاز رو هم من میخرم اینجا رسم هست بیشتر جهاز رو خانواده داماد میخرن گذشت واسه بله برون دست گذاشتن روی لباس ۱۲ میلیونی گفتیم مشکلی نیست عروسه ذوق داره واسه عقد گفتیم اجاره کن گفت نه رفت یه لباس خرید ۲۳ میلیون در حالیکه عقد محضری و ساده بود عقد به خوبی تموم شد گفتیم فعلا عقد بمونن تا برادرم درسشون تموم شه یه روز برادرم زنگ زد با داد و هوار گفت من دیگه نمیخوامش ازش متنفرم همش ایراد میگیره الان برگشته گفته اون خونه رو باید به نام بزنی چرا هرچی میخوام واسم نمیخری میگی حقوقت کمه تو باید ماهی ۱۰ میلیون فقط به من حقوق بدی و ولی توقعات دیگه الان خیلی ناراحتم نمیتونم پامو از در بیرون بزارم همش سوال حرف دراوردن خسته شدم برادرمم بدجوری دلزده شده حس بدی دارم بنظرتون به برادرم چی بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دست خدا روسرت بوده که نجات پیدا کردی مگه نامزدتون دشمنتونه گرونترین لباسارومیخرید

اره بخدا من خانواده شوهرم اینقد ایراد گرفتن نذاشتن هیچی بخرم خیلی دلم شکست سر ایشون میگفتم دیگه این روزا تکرار نمیشه بزارین هرچی میخواد بخره

خانوادگی برید با خانواده شوندصحبت کنید رودررو و رک.بقولی سنگاتوتو وا بکنیدبعد تصمیم بگیرید نه عجولان ...

صحبت کردیم عزیزم واسطه فرستادیم مادرش اومد در خونه داد و هوار که شما نگفتین حقوقش اینقدره🙂از اخرم برگشت گفت باید از خرجاتون فهمید خسیس بودین ماهم مث شما زندگی میکردیم الان ۱۰ تا خونه داشتیم پدرم گفت اولا گفتم دوما نگفته باشم شما حقوق معلم رو نمیدونی؟دیگه باید چیکارکنم من حتی رفتم بهترین جهیزیه رو خریدم به سلقه دخترت برگشت گفت لیاقت دختر منو ندارین بابامم گفت خب میدونستی نمیدادیش به یه معلم میدادی کسی که ماهانه خرج و حقوقشو بده

از همون اول دختر خانم نباید قبول میکرد

برادر شما در حال حاضر کاملا وابسته به پدرشه و اگه وابسته نبود شما از هزینه ۲۳میلیونی و ۱۲میلیونی لباسش نمیگفتین

و این قضیه به هیچکس جز خودشون ارتباطی نداشت

ولی الان باید بابت همه هزینه ها به شما پاسخگو باشن

دختر گناهی نداره این وابستگی داره اذیتش میکنه

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز عقده اینجوریه وارد زندگی بشن که بدتره حقوقی نمیمونه که به خانم بدن

اره واقعا اخه کل حقوقش الان ۸ تومنه بعها گیرم بشه ۱۷ تومن ز کجا بده خرج و خورد و خوراک و لباس چی مگه پدرم باید تا اخر عمر خرج کنه

تقصیر خودتونه میرید دختر زیر سن قانونی عروس میکنید

و بازم تقصیر خودتونه بعدش هرچی خواست گفتید چشم

و از همه بیشتر تقصیر خودتونه که پسر بچه ۲۲ ساله داماد میکنید!!!!!! ۲۲ سالگی موقع ازدواجه؟ :/

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

از همون اول دختر خانم نباید قبول میکردبرادر شما در حال حاضر کاملا وابسته به پدرشه و اگه وابسته نبود ...

عزیزم ما همه باهم رفتیم خرید خودش کلی اشتیاق نشون داد با خواهرکوچیکترم همسن هستن تازه مادر خودش میگفتن اجاره کن عقد محضریه

تقصیر خودتونه میرید دختر زیر سن قانونی عروس میکنید و بازم تقصیر خودتونه بعدش هرچی خواست گفتید چشم و ...

اینجا اینجوریه پسر که حقوق داشته باشه فرقی نداره حتی ۱۸ سالگی ازدواج میکنن باهم زندگی تشکیل میدن این طرز فکره اینجاس