2777
2789
عنوان

نامزدی داداشم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 45 پست
عزیزم وضعمون متوسطه پدرم یکی از خونه هاشو و ماشین داده بهش چهازم گرفته هرچی که خواستن بهترین بله برو ...

الانم چیزی نیست شاید چون از اول همه چیز اوکی بوده الانم توقعش رفته بالا

و شاید برادرت هم دوست داره توقعاتشو برآورده کنه و نمیتونه بهم ریخته

داداشت واقعا حق دارهاین دختر از الان اینجوری جفتک میندازه خدا به داد چند سال دیگه بریه

نمیدونم چی بگم کلی شوق داشتیم و اینجوری شد بیشتر دلم واسه داداشم میسوزه کلی ذوق داشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم چیزی نیست شاید چون از اول همه چیز اوکی بوده الانم توقعش رفته بالاو شاید برادرت هم دوست داره تو ...

نه عزیزم باهم رفته بودن بیرون انگار یه سری رفتارا دیده ازش که دیگه نمیخواد گفت کفته برام عروسک بخر گفت گفتم هرکدوم دوست داری بردار خریده خواهرکوچیکمم بود قسم خورد گفت همینطوری بوده حالا دختره همه جا میگه برام نخریده اصلا

نمیدونم چی بگم کلی شوق داشتیم و اینجوری شد بیشتر دلم واسه داداشم میسوزه کلی ذوق داشت

اشکال نداره زود فراموش میکنه سنی نداره که

انقدر کیس های بهتر هست

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

نه عزیزم باهم رفته بودن بیرون انگار یه سری رفتارا دیده ازش که دیگه نمیخواد گفت کفته برام عروسک بخر گ ...

آها پس فقط مسائل مالی نیست

بنظرم بیشتر نیاز بود با اخلاق همدیگه آشنا بشن

باز هم صحبت کنید.شاید راه چاره لی بود.همیشه میشه زندگی بهم زد.یه کم زمان بدید

خیلی صحبت میکنیم مخصوصا با داداشم بابام خیلی ادم منطقیه میگه بچه ن ما بزرگیم با وجود اینکه مخالف بود ولی زیاد مخالفت نکرد گفت دوسش داره خودش راضیه

آها پس فقط مسائل مالی نیست بنظرم بیشتر نیاز بود با اخلاق همدیگه آشنا بشن

باهم دوست بودن رفت و امد داشتیم ولی خب یهو اون روی خودشو نشون داد حس میکنم یا زیر گوش میخونن نمیتونم قضاوت کنم

اشکال نداره زود فراموش میکنه سنی نداره که انقدر کیس های بهتر هست

نمیدونم چی بگم عزیزم الان رفته میخواد جهیزیه رو بفروشه میگه نمیخوام جلو چشم باشه هرچی که مربوط به اونه

نمیدونم چی بگم عزیزم الان رفته میخواد جهیزیه رو بفروشه میگه نمیخوام جلو چشم باشه هرچی که مربوط به او ...

نذارید هیچی بفروشه

خونه رو هم بهش بگو بزنه به اسم مامانت

نه که بفروشه پولش بده دختره هااا

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

از دلش زده شده ولی فعلا نزارید اونا بفهمن که این فکر رو میکنه

اونا فقط مادرشه ولی پدرش همش اینور اونور میگه شرمنده فلانی شدم پدر من خیلی شخصیت محترم و فوق العاده ای داره اینجا همه دوسش دارن الان هرکی میفهمه یه حرفی میزنه میشه جنگ اعصاب واسه ما

اوه اوه دختر سال آخر دبیرستان

انقد ناتو و زرنگ بازی که میگه خونه پور رو باید بنام بزنی

توقعات اون دختر به یه معلم نمیخوره بهتره از همینجا جدا بشن

چون زندگی سختی در پیش دارن و ممکنه بعد ازدواج طلاق بگیرن

چقدر هول بودید که برای یه پسر ۲۲ ساله زن گرفتید اونم دختر۱۸ ساله

اینا هنوز دست و چپ و راستشان هم بلد نیستند چه برسه به تشکیل خانواده و سازش با هم و زندگی و مسئولیت متاهلی

اگر به نامشه بهش بگو فورا برنه به اسم تو یا مامانت (قبل از اینکه مهریه ش اجرا بزاره) اینجوری هم خونه ...

میگن خونه اول رو از مرد نمیگیرن طبق چیزی که دیدم خونه اول برای پرد میمونه از باقی پولی که داره مهریه رو قسط بندی میکنن

ماشینی هم اگر داره که کار میکنه روش و کسب درآمد داره اونم نمیتونه جزو مهریه باشه

منم اینا رو تازه شنیدم از یکی که تازه طلاق گرفته بود