2777
2789
بذار بشه پولدارا گاو صندوقشون پر تره میشه ماهام سفرمون خالی تر🤢🥲🥲

گلم پولدارا هم بیشترشون مثل بدبختها زندگی میکنن فقط جمع میکنن آخرش هم همه رو میزارن و میرن

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند گرم بود

۷۰ گرم فروختم هفته پیش گوشوارم مونده بود فقط ۹ گرمه اونم امروز رفت😭

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
گلم پولدارا هم بیشترشون مثل بدبختها زندگی میکنن فقط جمع میکنن آخرش هم همه رو میزارن و میرن

با این قیمتا باور کن مدتیه حالت تهوع و سرگیجه دارم هروقت میگن فلان چیز گرون شد یه چیز داغ میاد تو گلوم

چون قراره اصلاح بخوره هجومی میره بالا تا ۱۷ میره بعد میاد پایین

تا چن میاد پایین؟

بنظرت برمیگرده ب گرمی ۶ ک پارسال بود؟؟؟؟

یا دوگرم میاد پایین؟این ارزش داره؟؟؟؟؟جنس و کالایی ک ثانیه قیمت جدید میخوره،اون چطور؟اونم برمیگردونن ب قبل تورم فرسایشی؟

خیره ان شالله بسلامتی باشه. عیب نداره شد شد نشدم مهم نیست .چون چاره ای نداریم .

سلامت باشی عزیزم😘

آره دیگه سِر شدیم همه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

بله..خنده داره

میگن میاد پایین.میگم تا چن میاد؟؟

برمیگرده ب ۶ ک ثابت بود

دلار برمیگرده ب ۶۰.۷۰ ک بود؟

اون وقت مردم رو ب آرامش و هجوم نبردن برای خریددعوت میکنن.حنای دولت و .. برا مردم بدبخت بیچاره رنگ نداره

تا چن میاد پایین؟بنظرت برمیگرده ب گرمی ۶ ک پارسال بود؟؟؟؟یا دوگرم میاد پایین؟این ارزش داره؟؟؟؟؟جنس و ...

ایشون گف چه خبره منم خبرو گفتم معلومه که نه

تازه بعد ۲۲ بهمن هم باز میره بالا

ماها عادت داریم ب سکوت حقمونه