2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم قراره برای ماشین بفروشمبه شوهرم دلداری میدم میگم من اصلا طلا برام مهم نیست خریدم برا همین موقع ب ...

خیره ان شالله بسلامتی باشه. عیب نداره شد شد نشدم مهم نیست .چون چاره ای نداریم .

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
نمیاد ؟؟؟؟به طور مثال قیمت روغن که زیاد شد اگه هیچکس نخره و بمونه تو مغازه ها و فروشگاه ها و تاریخش ...

برگشت بخوره دوباره مواد نگهدارنده بیشتر و طمع دهنده میزنن توش با تاریخ جدید بسته بندیش میکنن میدم دست مردم دوباره

دقیقا منم الان شوهرم رفته بفروشه

منم آخرین تیکه طلام رو امروز همسرم برد بفروشه خیلی هم دوستش داشتم خیلی ولی خب مجبوریم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
نمیاد ؟؟؟؟به طور مثال قیمت روغن که زیاد شد اگه هیچکس نخره و بمونه تو مغازه ها و فروشگاه ها و تاریخش ...

برای نخریدن لبنیات کمپین زدن و نخریدن چی شد؟ الان دوباره شیر گرون شد دیگ همه چی داره میره بالا کار ی قلم دو قلم نیست ک با نخریدن تغییر کنه

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂1404/09/13 برای همیشه رفتم🥲

ولی رشد طلا بیشتره ملک و ماشین به اندازه طلا بالا نمیره اما اگر میخوای بخری بخر درنگ نکن

منم برا ماشین شوهرم رفته طلا بفروشه از این میسوزم ۳۰ گرم طلای نازنینم داره برا یه پراید اسقاطی مدل ۸۵ داره میره خدایا دارم دق میکنم

منم برا ماشین شوهرم رفته طلا بفروشه از این میسوزم ۳۰ گرم طلای نازنینم داره برا یه پراید اسقاطی مدل ۸ ...

دیونه نباش دختر

نفروش

حداقل عید بفروش به جای پراید بتونی

ساینا

تیبا بخری

منصرفش کن

حیفه

عید تا ۲۰ .۲۵ و ببین

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

والا پراید خریدم ...اونموقع ۸۰ میلیون خریدم الان خیلی بخرن ۳۵۰ ... اما خب طلام ۵۰ گرم بود 🥲 همونجور ...

پراید مدل چند ؟من شوهرم ۴۰۰ فروخت البته ارزون هم فروخت مدل ۹۷

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
2790
2778
2791
2779
2792