2777
2789
برای چه کاری فروختی این مهمه

همسرم مغازه خرید برای اون تمام طلا هام ماشینمون رو فروختیم از دوستش هم یکم قرض کرده بود ولی الان دوستش پولش رو میخواد یک هفته صبر نمیکنه من گوشوارم رو خیلی دوست داشتم فقط همون رو نگه داشته بودم که اونم همسرم مجبور شد ببره بفروشه پول دوستش رو بده

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چ کاری فروختی؟

بالا تر گفتم برای خرید مغازه همسرم همه چیزمون رو فروختیم فقط گوشوارم مونده بود که اونم امروز بخاطر بدهی همین مغازه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب مغازه واجب هست و غصه خوردنت خیلی بی مورده

اخه همه چیزم رفته😂حتی گوشوار هم دیگه ندارم کی یشه با این قیمت بخرم

بالا تر گفتم برای خرید مغازه همسرم همه چیزمون رو فروختیم فقط گوشوارم مونده بود که اونم امروز بخاطر ب ...

منم سال ۹۷ همه طلاهامو دادم مغازه خریدیم ولی نصفش به اسممه.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
همسرم مغازه خرید برای اون تمام طلا هام ماشینمون رو فروختیم از دوستش هم یکم قرض کرده بود ولی الان دوس ...

عزیزم.انشالله امیدوارم خیر و برکت مغازتون چندین برابر سود طلای فروخته شده تون باشه.🌟

نه بابا ...پولدارای اطراف من عشق میکنن عشق

منظورم اونایی که خرج نمیکنن و فقط طلا و دلار ذخیره میکنن، بخدا طلا فروش میشناسم میگه از وقتی نون سنگگ گرون شده دیگه نمیخریم، سر یه قرون دوزارش حساب کتاب داره

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
وای وای وای فقط میتونم بگم بیچاره بچه هام خاک توسرم چرا بچه آوردم خدا رحم کن رحم کن رحم کن

منم همش غصه دوتا بچم رو دارم. همه چی رفته بالا. روزی دوتا بستنی فقط بخرم براشون میشه ۵۰ هزار. ماهی ۱۵۰۰ فقط پول بستنی ...بماند هله هوله دیگه . پوشک و دارو و ..لباس و کلاس و... خودمون ک فراموش شدیم دیگه😔

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞