2777
2789
بنظرتون الان وقتش هست بفروشم ماشین بخرم یا صبر کنم

مگر اینکه عقل نداشته باشی

عید ۲۰ و ببین

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

بنظرتون الان وقتش هست بفروشم ماشین بخرم یا صبر کنم

هم ماشین هم طلا میرن بالا ولی رشد طلا بیشتره

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای همش منتظر موندم بیاد پایین بخرم بدتر شد که ،

😵💫🥴🤦

سی تومن دارم مونده خاک تو مخم 🥹

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چرا فک میکنی نخریدن باعث میشه قیمتش پایین بیاد؟

نمیاد ؟؟؟؟

به طور مثال قیمت روغن که زیاد شد اگه هیچکس نخره و بمونه تو مغازه ها و فروشگاه ها و تاریخش تموم بشه فروشگاه مجبوره برگشت بزنه به کارخونه

نمیاد ؟؟؟؟به طور مثال قیمت روغن که زیاد شد اگه هیچکس نخره و بمونه تو مغازه ها و فروشگاه ها و تاریخش ...

طلافرق داره عزیزم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
چرا ؟ برای چ کاری میفروشی؟ منم فروختم ماشین خریدم .اونموقع گرمی ۲ میلیون بود .هنوز ک هنوزه ۵ گرمم جا ...

منم قراره برای ماشین بفروشم

به شوهرم دلداری میدم میگم من اصلا طلا برام مهم نیست خریدم برا همین موقع باز جاش میخری ولی میدونم نمیشه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

ماشینتم چقدر رفته روش؟

والا پراید خریدم ...اونموقع ۸۰ میلیون خریدم الان خیلی بخرن ۳۵۰ ... اما خب طلام ۵۰ گرم بود 🥲 همونجوری نگه میداشتم الان ۵۰۰ میلیون فقط طلام بود.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
به همون انداره ماشین همگرون میشهنمیشه؟

ولی رشد طلا بیشتره

ملک و ماشین به اندازه طلا بالا نمیره

اما اگر میخوای بخری بخر درنگ نکن

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

وای خدا من هفته پیش همه رو فروختم برای مغازه همسرم الان چطوری میخواد بخره 😭😭

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
2790
2778
2791
2779
2792