2777
2789
عنوان

حاضرید ی شهر دیگ ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 52 پست
باشه حرفی نیست مادر شوهرت موافق مشکل اصلی شما همونی که گفتم اصلا شما انتخاب مادر شوهرت هستی الان نشو ...

همسر چیه

مگه ازدواج کردیم ک میگی همیر

من اصن ندیدمش هنوز😕😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ده ساله راه دور ازدواج کردم همسرم انقدر خوبه جای همه اطرافیانم پر کرده برام.اوایل خیلی اذیت میشدم ولی بعد تولد دخترم خیلی راحتتر شد

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خوبه نوشتم خوابگاه بودممستقل بودمحرفم چیز دبگ ای بوددرضمن خیلی زشته ک انقد مطمئن نظر میدین لااقل قبل ...

ما مال تهرانیم همسرم اصفهانی الآنم ۳۰ ساله اصفهان زندگی میکنم دور از خواهرم،وفامیل.. چون مامانم ۱۰سال بعد ازدواجم طا قتل نیورد اومد اینجا نزدیکم

یک پسر 6 تا خواهر، اگه همسایه دیوار به دیوارت هم باشن خطا است ازدواج باهاش 6 تا خواهر یک مادر 7تا شما اولویت هشتم هستی شما باید از 28 نفر هم پذیرایی کنی. این پسر عملا نوکر خوانواده است. وقتی پدر تیست بازیها دخترونه است با عروسکه روح پسر عاطفی شکننده است حالا بزنه بچه ها بخوان باهاش بازی کنن هفت تیر بازی که نمیکنم بزار از خانواده خودم برات مثال بزنم