2777
2789
عنوان

حاضرید ی شهر دیگ ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست نظر دادم اتفاقا که اینقدر بهم ریختیددرضمن علاوه بر مستقل نبودن رو ادبتون هم بگید خانواده کار کن ...

چطور شما توهین کنی عیب نداره؟

حرف میزنی باید وایسی جوابشو بگیری

شما هم رو ادب هم رو بیناییت کار کن😉

ببخشید من متن و الان خوندم قطعا شما دچار میشید با این حجم از وابستگی حالا مشکلات دیگر هم هست 4 ساعت فاصله دارید یک نفر از یک اقلیم دیگه میرید تو خانواده ای که نمیشناسید مادر شوهر ها همیشه دلشون میخواد عروس خودشون انتخاب کنن تازه از شهرشون هم بلشه. موارد دیگر هم هست.

چطور شما توهین کنی عیب نداره؟حرف میزنی باید وایسی جوابشو بگیریشما هم رو ادب هم رو بیناییت کار کن😉

خودش هرروز دلش خواسته تراوشات ذهنشو آورده بعد به تو میگه بی ادب 🤣

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

کیس خوب و موقعیت مناسب باشه بله حتما ازدواج راه دور به معنی قطع ارتباط نیست که در رفت و آمد هستیم شا ...

منم نظرم اینه اگ موقعیت پسر جوری باشه ک بدونی بهتر از اون برات نمیاد خب منم طبیعتا حاضرم برم

خودش هرروز دلش خواسته تراوشات ذهنشو آورده بعد به تو میگه بی ادب 🤣

چقدر درگیر من بودی بنده خدا

من حتی کامنتم رو پاک کردم استاتر دیگه بیخیال بشه و احساس کردم اشتباه قضاوت کردم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دقیقا منم همش ب این فک میکنم

این موضوع افسردگی که میگم شوخی نیست آدم و از پا در میاره رابطه با همسرت و نو از ذست میدید چون دائم خسته و بیحال بی انگیزه هستید هم سن و سالاتون مثل خواهر شوهر ها تون همسایه ها مخصوصا تو شهرستانها همیشه تو گارد هستن باهاتون حالا شما فکر کن که یک خانواده 4 نفری هستید که خب هم دیگرو دوست هم دارید و وابسته هم هستید که بد تر عزیزفقط خانواده که نیست دوستان آشنایان شما خودتو از همه ددگور میکنید بگم آمار افسردگی از 10 تا 10 نفر میشن باور نمیکنید وای برمن بخوام شما رو از ازدواج دور کنم یک نکته رو هم بگم حتی اگر بگه تو شهرت میمونم اینم فریب هستش

ی اقلیم دبگ نیستیم😐مادرشوهرها هم همو میشناسن

باشه حرفی نیست مادر شوهرت موافق مشکل اصلی شما همونی که گفتم اصلا شما انتخاب مادر شوهرت هستی الان نشون میده وابستگی خاصی به همسرت نداری، داری؟

این موضوع افسردگی که میگم شوخی نیست آدم و از پا در میاره رابطه با همسرت و نو از ذست میدید چون دائم خ ...

موافقم با حرفات

میدونی شرایط خانوادگی پسره هم یخرده جالب نیست

۶ تا خواهرن و اینم تنها پسر اون خانواده س ک جدا از اونا تو این شهر زندگی میکنه چون کارش اونجاست

و پدرشونم فوت کرده

ب هرحال هروقت مشکلی پیش بیاد تو اون خانواده رو دوش این پسره