ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببخشید من متن و الان خوندم قطعا شما دچار میشید با این حجم از وابستگی حالا مشکلات دیگر هم هست 4 ساعت فاصله دارید یک نفر از یک اقلیم دیگه میرید تو خانواده ای که نمیشناسید مادر شوهر ها همیشه دلشون میخواد عروس خودشون انتخاب کنن تازه از شهرشون هم بلشه. موارد دیگر هم هست.
چطور شما توهین کنی عیب نداره؟حرف میزنی باید وایسی جوابشو بگیریشما هم رو ادب هم رو بیناییت کار کن😉
خودش هرروز دلش خواسته تراوشات ذهنشو آورده بعد به تو میگه بی ادب 🤣
مردی برای تمام فصول؛ الهامگرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب میکند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمیکند
این موضوع افسردگی که میگم شوخی نیست آدم و از پا در میاره رابطه با همسرت و نو از ذست میدید چون دائم خسته و بیحال بی انگیزه هستید هم سن و سالاتون مثل خواهر شوهر ها تون همسایه ها مخصوصا تو شهرستانها همیشه تو گارد هستن باهاتون حالا شما فکر کن که یک خانواده 4 نفری هستید که خب هم دیگرو دوست هم دارید و وابسته هم هستید که بد تر عزیزفقط خانواده که نیست دوستان آشنایان شما خودتو از همه ددگور میکنید بگم آمار افسردگی از 10 تا 10 نفر میشن باور نمیکنید وای برمن بخوام شما رو از ازدواج دور کنم یک نکته رو هم بگم حتی اگر بگه تو شهرت میمونم اینم فریب هستش