2777
2789
عنوان

وزوز گوش

71 بازدید | 12 پست

چند وقته توی گوشم یه صدایی مثل نبض پخش میشه انگار که نبض خودتو با یه جریان آب شدید بشنوی یه وقتایی تبدیل میشه به وزوز و یه وقتایی هم شبیه صدای موتور میشه ولی الان که دارم این متنو مینویسم انگار یکی داره وحشتناک توی گوشم ناله میکنه میخوام بدونم کسی مشکل مشابه داره؟ درمانش چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از سال ۴۰۱ به دلیل استفاده مداوم از هندزفری اینجوری شدم البته برای من یه صدای بم انگار میگه: وووم ...

دقیقا برای منم صداهای مختلفی میده

من یه دکتر مغز اعصاب پیدا کردم که این مشکلو حل میکنه ولی خیلی هزینهش زیاد بود ۱۵۰ میلیون تومن بود ولی واقعا دیگه سرسام آوره دلم میخواد گریه کنم بعضی وقتا😭

دکتر به من گفت یه دوره دارو مینویسم برات ولی دارو و درمانی نداره به صداهای بلند نباید گوش بدی وضعیت ...

من وقتی دستمو میذارم رو گردنم درواقع روی رگ گردنم صداش قطع میشه ولی وقتی برمیدارم دوباره شروع میشه

من وقتی دستمو میذارم رو گردنم درواقع روی رگ گردنم صداش قطع میشه ولی وقتی برمیدارم دوباره شروع میشه

اگه دندون عقل داری که نکشیدی، اونو بکشی احتمالا خوب میشه

چون مشکل شما احتمالا به خاطر گوشتون نیست همون اختلال شریان باعث این صدا شده

اگه دندون عقل داری که نکشیدی، اونو بکشی احتمالا خوب میشه چون مشکل شما احتمالا به خاطر گوشتون نیست هم ...

راهنمایی خوبی کردی اتفاقا دندون عقل هام دوتاشون تازه در اومدن و خیلی لثه رو هم اذیت میکنن

راهنمایی خوبی کردی اتفاقا دندون عقل هام دوتاشون تازه در اومدن و خیلی لثه رو هم اذیت میکنن

خب احتمالا واسه همونه

چون علائمی که شما دارید چند تا علت داره یکی همین دندون عقل که بعضی اوقات باعث تنگ شدن مسیر شریان و ایجاد این صدا میشه.

دوم فشارخون هست

سوم هم استرس که با داروهای ضد افسردگی برطرف میشه.