2777
2789
عنوان

لطفا لطفا لطفا

139 بازدید | 29 پست

آقا کمک

من واقعا الان نیاز دارم تپش قلبم رو کم کنم

قضیه یکم طولانیه و اینکه من میدونم من تقصیر بزرگی داشتم پس اگه میخواین برینین بهم لطفا نیاین توی تاپیک چون واقعا اعصاب اینو ندارم عذاب وجدانم بیشتر شه

اگه اومدین یکم طول میکشه که تایپ کنم ولی ترو خدا نیاز دارم یه شخص سومی بفهمه همه چیز رو

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب قضیه اینه که من توی یه محیطی بودن یه اسم کیرول که اگه نمیدونی چیه فکر کنین یه گروه مجازی

با یکی رفیق شدم

آقا ما صمیمی شدیم

من یه اخلاقی که داشتم یهو تصمیم میگرفتم دیلیت اکانت بزنم ارتباطمو با کل آدمای مجازی قطع کنم

چرا؟؟راستش خودمم نمیدونم

خلاصه سه بار این کارو کردم

یهو یه احساس سنگینی روی قلبم مینشست که آره باید این رابطه تموم بشه حتی در حد رفاقت ساده

این یارو خیلی اجتماعی بود من درونگرا

این کلی دوست داشت ولی دوست صمیمی من اون بود

بار ها من اولیتش نبودم و این بهم ثابت شد

به بقیه خیلی زیاد اهمیت میداد وقتی مشکلی پیش میومد براش میرفت سراغ اونا در حالی که ادعا میکرد من بهترین دوستشم

خلاصه من دیلیت اکانت کردم

سری یکی مونده به آخر من ایدی اینستامو دادم همو فالو کردیم

این لایک من زیر پست هایی رو که اون تایمی که نبود میدیدم دید

و قال و داد کرد که اره من بهت میگم خودتو چاق نبین تو میری پست های بادی شیم لایک میکنی که من تنهام و دوستی ندارم

بعد ایگنورم کرد منم دلیت اکانت کردم

بار قبلی واقعا تصمیم گرفتم قبل از اینکه شروع کنم برای کنکور بخونم ولش کنم چون میخواستم ذهنم پاک شه

کذشت چندین ماه تا همین امشب

خواستم یه بار برای همیشه سوالاشو جواب بدم و تمومش کنم

با اون شماره ای که ازم داشت اکانت زدم سریع پیام داد

خلاصه حرف زدیم و غر زد و گفت همه ولم کردن توولم کردی دوست صمیمیم هم ولم کرده

ازتون متنفرم من دلم سوخت گفتم بزار خودشو تخلیه کنه

بعد گفتم تصمیم بگیر همین الان تموم کنم یا ادامه بدیم هر بار من تصمیم گرفتم اینبار تو

هی گفت نمیتونم و توخودخواهی و اینا

در اخر گفتم من میرم

گفتم بزار خرف آخرشو بزنه

پیام داد که: این کارت خودنمایی بود تو دوست مزخرفی بودی اگه یه روز منو توی خیابون دیدی یادت باشه چه کارایی باهام کردی و ادم بدی بودی و تهش هم گفت برو پیش روانشناس(مثل اینکه یه مدته مشاوره میره اون تایم هم هی پزشو میداد چرا نمیدونم)

خلاصه رید بهم

منم تک تک حرف هایی که تو دلم مونده بود زدم و بلاکش کردم

اولش سعی کردم صرفا بزارم عقده هاشو خالی کنه تا اروم شه بعدش تموم کنم همه چیز رو و خودشو مقصر ندونه ولی اینکه یادش رفته بود تک تک اون لحظاتی رو که منو ایگنور میکرد و من از شدت استرس جواب ندادنش میلرزیدم و منو کامل مقصر دونست واقعا بهم زور داره

دیگه تموم شد

میشه شماهم نرینید بهم و یکم ارومم کنید؟؟

تایم.کنکورمه فردا باید زود پاشم درس بخونم جدی نیاز دارم یکی ذهنمو آروم کنه یکم

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

باشه اروم باش

میدونم یکم طولانی شد جدی شرمنده ولی من جز بچه های نینی سایت نمتونم پیش کسی خودمو تخلیه کنم

قبول کن درخواست رو

پیامو نوشتم اینجا هیلی طولانیع ولی میشه بخونید لطفا

خب خوبه ک تموم شدازت بزرگتر بوده؟

نه کوچیک تر

چن سالتونه

من 18 اونو یادم رفته کلاس هفتم هشتم باید باشه چطور

بچه بوده ولش کنبزرگ بشه میفهمه چ غلطایی کرده

بحث من اینه برگشت به من گفت بروپیش روان شناس و آدم مزخرفی بودی و اینا

آقا قبول من بی توضیح بار ها ولش کردم

ولی اونم بی تقصیر نبوده اصلا اینا هیچی

من حق ندارم تصمیم بگیرم برای خودم؟؟؟

الان قلبم سنگینی میکنه جدی چرا نمیتونم خودخواه باشم و به یه ورمم نباشه

دوسش داشتی؟

اینکه بهش حس داشته باشم نه ولی اره یه تایم طولانی روش حساس بودم و خب حرف نزدن باهاش اذیتم میکرد ولی الان نه اصلا

فقط میخوام به خودم بفهمونم من مقصر صددرصدی نبودم

بحث من اینه برگشت به من گفت بروپیش روان شناس و آدم مزخرفی بودی و ایناآقا قبول من بی توضیح بار ها ولش ...

گذاشتی ی پسربچه ک هنوز ب بلوغ نرسیده ذهنتو اینجوری بهم بریزه؟ اون مگه چی میفهمه ک بگه تو بری تراپی یا ن😂