2777
2789
عنوان

ما چه هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 66 پست
شهود چیزیه که نظرات مختلفی در موردش هست بستگی به این داره که تجربه گرا باشید یا نه و این که بازم نمی ...

منم نگفتم شناخت کامل یه شناخت ناچیز

کلا نمیشه با مغزی که خودش هیچ جایی رو ندیده و بستس دیدو شنید و برداشت کرد و به حقیقت رسید حقیقت خیلی پیچیدس ولی همینکه تو مسیر حقیقت قرار بگیریم میشه نشونه ها رو پیدا کرد

انسانیت......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نسیمی تو اشعارش میگه خدا تو بیان و آیینه و جهان نمیگنجد پس چطور تو خیال محدود ما باید بگنجه

بله میدونم که نمیگنجه مثل همون کوه که برای دیدنش چشممون آنقدر کوچیکش میکنه که ما بتونیم ببینیمش ذهن محدود ما تکه هایی از وجود خدا رو میتونه درک و لمس کنه نه همه چیز رو فقط رفتن تو مسیر شناخت جالبه

انسانیت......

مثل برداشت ما از نور آفتاب مثلا یه آدم در قطب شمال برداشتش از اشعه آفتاب با برداشت یه آدم از آفتاب د ...

مثال نور خورشید اشتباهه.خورشید نور فرکانس ارتعاش و.... همه تعاریف یکسانی دارند و رفرنس هستن برداشت ما متفاوت هست. کسی که بخواد برداشت درست داشته باشه به منبع معتبر رجوع میکنه. خدا یکی هست برداشت ما آدم ها متفاوت هست. بعضی دچار اشتباه نیست بعضی درست پیش میرم. اینکه به تعداد آدم ها راه رسیدن به خدا هست درسته ولی برای هر انسان خدای جدا هست خیر

من نظریه نفهمیدم ولی اینکه تروماهای کودکیتو کنترل کنی و با بچه ات درست رفتار کنی خب روان سالمتری داره البته بخش زیادی از سلامت روان هم مربوط به روابط عاشقانه در جوانی هست

پدر و مادر که تاثیر داره چون دیدیمشون سعی میکنیم مراقب باشیم اون بلایی که سر پدر و مادرمون اومده سر ما نیاد

نسل های قبلتر اگه درموردشون از دیگران شنیده باشیم ممکنه تاثیر بذاره رومون که مراقب باشیم بلایی که سر اونا اومده سر ما نیاد ولی نسل های خیلی قبل مثل ادم و حوا و اجدادی که در موردشون چیزی نشنیدیم و نمیشناسیمشون تاثیری ندارن روی ما

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

متاسفانه ما انتقال دهنده ی احساسات بد و بیماریهای جسمی و روحی از اجدادمون هستیم

ک ب ما و از ما ب بعدیها منتفل میشه

پس تا میتوانید به سواد زندگی و درست زندگی کردن و رفتار درست برسید و درمان بشید تا ناقل درد ها و رنجها نباشیم