2777
2789
عنوان

ما چه هستیم

403 بازدید | 66 پست

طبق یه سری تحقیقات نشون داده شده که ما نیمی از تفکرمون و واکنش هامون نسبت به مسائل برمیگرده به اجدادمون یعنی الان من هم ستیام هم مامانمم هم مامانبزرگمم هم همه نسل های پیشینمم و من هم روزی میشم جزئی از فرزندانم و نوه ها و نتیجه هام یعنی در اصل همه ما هنوز هم آدم و حوا هستیم هم خودمونیم هی داریم مسائل مختلف رو مشکلات و لذت ها رو مچشیم و زمانیکه بتونیم تفکرات غلط گذشتگانمان رو حس های منفیشون رو خود آگاه کنیم دیگه به نسل بعدی این احساسات بد رو منتقل نمیکنیم و هي نسل به نسل پیشرفت میکنیم و در آخر میشیم یه انسان کامل و این هم شیرینه هم ترسناک البته ممکنه این نظریه درست نباشه ولی من قبولش دارم

بنظر شما ما چه هستیم

انسانیت......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم

یعنی ما موجوداتی هستیم که وجودمون با عدممون برابر هست و یا دلیل خارجی وجود داشته که ما به وجود اومدیم که بهش میگن واجب الوجود بالذات یعنی وجودش از خودشه و ازش جدا نمیشه وجود براش ضرورت داره

فارابی و ابن سینا خدا رو اینطور اثبات میکنند

چیزهایی ازش خوندم ولی حس میکنم پیدا کردن خدا به تعداد آدم های روی زمین روش و مسیر داره هرکسی خدا رو یجور پیدا میکننه

انسانیت......

توضیح بده

از نظر من خدا یه انرژیه پاک و بزرگ و قدرتمند من هم در درون خودم اون انرژی رو دارم رفتار و تفکرات و اعمالم گاهی همسو با اون انرژی هستن و گاهی با اون انرژی مخالف هستن و زمانیکه این همسو نبودن رو حس میکنم یه چند گانگی حس میکنم

از نظر یکی دیگه خدا یه شکل دیگس و مسیری که به خدا هم میرسه یه شکل دیگه هست روش رسیدن و درک همه ما از خدا منحصر بفرد هست حتی میشه گفت هر انسانی خدایی جدا برای خودش داره

انسانیت......