طبق یه سری تحقیقات نشون داده شده که ما نیمی از تفکرمون و واکنش هامون نسبت به مسائل برمیگرده به اجدادمون یعنی الان من هم ستیام هم مامانمم هم مامانبزرگمم هم همه نسل های پیشینمم و من هم روزی میشم جزئی از فرزندانم و نوه ها و نتیجه هام یعنی در اصل همه ما هنوز هم آدم و حوا هستیم هم خودمونیم هی داریم مسائل مختلف رو مشکلات و لذت ها رو مچشیم و زمانیکه بتونیم تفکرات غلط گذشتگانمان رو حس های منفیشون رو خود آگاه کنیم دیگه به نسل بعدی این احساسات بد رو منتقل نمیکنیم و هي نسل به نسل پیشرفت میکنیم و در آخر میشیم یه انسان کامل و این هم شیرینه هم ترسناک البته ممکنه این نظریه درست نباشه ولی من قبولش دارم
کتاب انسان خردمند کتاب توهم آگاهی کتاب نیمه تاریک وجود کتاب تغییر دی ان ای به خوبی در این مورد توضیح ...
این کتاب ها رو کی نوشته؟ نویسنده چه تخصصی داشته؟
بعضیا شیاد و سودجو هستن یه سری چیزا از خودشون درمیارن تو یه کتاب مینویسن منتشر میکنن نباید نوشته های اینا رو علم حساب کرد
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نویسنده این کتاب ها آدم های معروف و مهم و با سوادی هستن عزیزم
بعضیا شیادن یه سری حرفا از خودشون دراوردن زدن و معروف شدن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
چه جالب همه نظرشون مشکل داره چون شما بهشون معتقد نیستی عزیزم سالها تلاش کردن تا به اینجا رسیدن
افراد شیادی که یه سری حرفا از خودشون در میارن میزنن و معروف میشن زیاد شدن تو این دوره زمونه این افراد تلاشی هم نکردن