2777
2789
عنوان

ما چه هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که کلام خدا که تو قران اومده رو قبول دارم .تموم ما روزی در عالم ذر بودیم همه ذره ای بیش نبودیم و ...

نظر شما هم محترمه و ممکنه واقعا خودما بودیم که تصمیم گرفتیم بیاییم و زندگی رو تجربه کنیم

انسانیت......

مثال نور خورشید اشتباهه.خورشید نور فرکانس ارتعاش و.... همه تعاریف یکسانی دارند و رفرنس هستن برداشت ...

نگفتم خدا خورشید هست فقط یه مثال زدم ما آدما با توجه به تجربیاتمون خدا رو پیدا میکنیم کسی که سالها توی درد و رنج بوده خدا رو یجور میبینه کسی که توی رفاه بوده خدا رو جور دیگه ای درک میکنه و کلا خدای من با خدای شما متفاوته اما در نهایت این ما هستیم که مسیری رو طی میکنیم که خدای واقعی رو پیدا کنیم

انسانیت......

من نظریه نفهمیدم ولی اینکه تروماهای کودکیتو کنترل کنی و با بچه ات درست رفتار کنی خب روان سالمتری دار ...

بله عزیزم وقتی ما یاد بگیریم ناراحتی هامون رو به بچه هامون ندیم جلوی یه سیکل معیوب رو گرفتیم و زندگی بچمون و نسل بعدی رو بهتر. می کنیم

انسانیت......

پدر و مادر که تاثیر داره چون دیدیمشون سعی میکنیم مراقب باشیم اون بلایی که سر پدر و مادرمون اومده سر ...

بهش میگن ناخودآگاه جمعی ما از طریق ناخودآگاه جمعی با همه انسان ها در ارتباطم رنج هاشون رو دردهاشون رو شادی هاشون رو درک میکنیم

این قضیه از لحاظ علمی ثابت شده که ما در دی ان ایمون رنج ها و تفکرات و ...نسل های پیشین و همه انسان ها رو داریم

انسانیت......

متاسفانه ما انتقال دهنده ی احساسات بد و بیماریهای جسمی و روحی از اجدادمون هستیمک ب ما و از ما ب بعدی ...

دقیقا اگه یاد بگیریم دردها رنج ها رو خودآگاه کنیم دیگه انتقالش نمیدیم

انسانیت......

بهش میگن ناخودآگاه جمعی ما از طریق ناخودآگاه جمعی با همه انسان ها در ارتباطم رنج هاشون رو دردهاشون ر ...

DNA که نمیتونه رنج ها و تفکرات رو نگه داره فقط میتونه چیزایی مثل رنگ چشم و رنگ پوست و استعداد ها و بعضی بیماری ها رو نگه داره و انتقال بده به نسل بعدی

اگه یه همچین چیزی که میگی واقعا وجود داشت الان مردم همدردی میکردن باهم و درک میکردن هم رو در حالی که الان اصلا این جوری نیست هیچ کس فرد دیگه رو درک نمیکنه همه فقط فکر خودشونن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

DNA که نمیتونه رنج ها و تفکرات رو نگه داره فقط میتونه چیزایی مثل رنگ چشم و رنگ پوست و استعداد ها و ب ...

شما آلام وقتی میترسی موهای بدنت سیخ میشه و این مربوط به زمانی بوده که غار نشین بودیم

ما از مارها و عنکبوت ها میترسیم چون اجداد و نیاکان گذشته ما از این حیونا آسیب دیدن

حیونا تا به دنیا میان میتونن راه برن میتونن خیلی چیزها رو بدون اینکه تجربه کرده باشن درست انجام بدن

حتی همین پشه و حشرات و آفات نسبت به آفت کش ها مقاوم شدن چون نسل های پیشینشون اون سم ها رو تجربه کردن و راه مبارزه باهاش رو یاد گرفتن عزیزم

دی ان ای میتونه تفکرات و تجربه ها رو وقتی وارد ناخودآگاه جمعی بشن در خودش ذخیره کنه و به نسل بعد منتقل کنه

الان بگرد ببین شما با خاله هات و عمه هات و یا افراد دیگه فامیل تفکر مشابه داری یا نه

اینا از لحاظ علمی ثابت شده

انسانیت......

شما آلام وقتی میترسی موهای بدنت سیخ میشه و این مربوط به زمانی بوده که غار نشین بودیم ما از مارها و ع ...

ما از مار میترسیم چون میدونیم مار میتونه نیشمون بزنه بچه ای که ندونه مار نیش میزنه از مار نمیترسه

حیوانات غریضه دارن که باید مربوط به ژنتیک باشه هرچند یه چیزایی هم از پدر و مادرشون یاد میگیرن

اگه افات به افت کش ها مقاوم شده باشه میتونه تغیبر در ژنتیکشون ایجاد شده باشه

DNA نمیتونه تفکرات و تجربه ها رو منتقل کنه

اگه من با خاله و عمه تفکرات مشابه داشته باشم به خاطر شباهت فرهنگیه یا چون از زندگی هاشون شنیدم که مثلا فلان بلاها سرشون اومده مخوام مراقب باشم اون بلاها سر خودم نیاد

این چیزی که میگی وجود نداره

این چیزی که میگی علم ثابت کرده رو کدوم علم ثابت کرده؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏