2777
2789
عنوان

ما چه هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 66 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه یکتا بودن خدا زیر سوال بره دیگه خدا نیست

مثل برداشت ما از نور آفتاب مثلا یه آدم در قطب شمال برداشتش از اشعه آفتاب با برداشت یه آدم از آفتاب در کویر باهم متفاوته و توی ذهن هر کدوم خورشید یه معنی داره اما این نوع تفکرات به معنی این نیست که ما خورشیدهای زیادی داریم و توی قدرت خورشید هم خللی ایجاد نمیکنه

انسانیت......

اگه چندین میلیارد خدا داشته باشیم قادر مطلق دقیقا کدومشون هست

اگه به خدایان انسان ها نگاه کنیم ویژگی مشترکی میتونیم پیدا کنیم و در نهایت خدا رو با در کنار هم قرار دادن این ویژگی میشه کمی شناخت

انسانیت......

میشه ولی خیلی محدود در حد حواسی که داریم

بله ما فقط میتونیم هر چیزی رو در بعد فضا و زمان درک کنیم اما شهود بعد ۵ بعدی داره که میشه یه مقدار ناچیزی به آگاهی ما اضافه کنه

انسانیت......

بله ما فقط میتونیم هر چیزی رو در بعد فضا و زمان درک کنیم اما شهود بعد ۵ بعدی داره که میشه یه مقدار ن ...

شهود چیزیه که نظرات مختلفی در موردش هست بستگی به این داره که تجربه گرا باشید یا نه

و این که بازم نمیشه شناخت کامل داشت

بله ما فقط میتونیم هر چیزی رو در بعد فضا و زمان درک کنیم اما شهود بعد ۵ بعدی داره که میشه یه مقدار ن ...

نسیمی تو اشعارش میگه خدا تو بیان و آیینه و جهان نمیگنجد پس چطور تو خیال محدود ما باید بگنجه