2777
2789
عنوان

مهمونی دادن برادر و عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 50 پست
خب هی غش و ضعف میره غر میزنه کلا عصبیه یه جوریه اینقدر غر میزنه که سر درد میشه آدم

هروفت ادا اصول در اورد خودتونو بزنین به اون راه که اصلا متوجه آه و ناله هاش نمیشین...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کلا براي مهمونی طرف ما دست به هیچ کاری نمیزنه

شما هم نرید، به برادرتون بگید خواستید مارو ببینید شما بیاید

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
خیلی ازمرداکه خودشون تبدیل ب مهمون میشن. تازه مهمونا ازشون پذیرایی میکنن.دیدم که میگما

افریییننننن وای تازه خدانکنه غذا کم باشه . اشتهاشون همون روز زیاد میشه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

نه کلا براي مهمونی طرف ما دست به هیچ کاری نمیزنه

آخه مرتب کردن خونه هست تمیزکاری هست تدارکات هست برادرتون که همه رو نمیتونه تنها انجام بده غذا هم درست کنه منطقی نیست

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
شوهر من دم به دقیقه میگه چایی بیار آب بیار میوه بیار

من که باشم از تو اشپزخونه هی صداش میکنم که چیزا رو ببره...مثلا بگو فلانی جان یه لحظه بیا زحمت میوه ها رو بکش....فلانی جان چایی رو ریختم قربون دستت بیا بچرخون ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

امروز همین کار کردم از حرص جواب خداحافظیمو نداد

بهتر 👌😄 مهمونداری آداب داره ...