2777
2789
عنوان

مهمونی دادن برادر و عروس

553 بازدید | 50 پست

ما واقعا توقع نداریم برادرم به زحمت بیفته هر بار هم دعوت میکنه همه ی کارا رو خودش انجام میده ما هم کاری نداریم بگیم چرا خانمت کاری نکرد ولی با این حال زن داداشم خیلی غر میزنه عملا جلوی روی خودمون امروز بهش گفتم گلم ما توقع نداریم ازتون . شما بیاین همیشه . گفت نه ما خیلی دوست داریم مهمون بیاد .همیشه بیاین . تا آخر دیگه هر چی میگفت جواب ندادم . دلم نمیاد به برادرم بگم زنت به دلش نیست ما بیایم . همه ی کارای آشپزی برادرم انجام داده بود ما هم جمع کردیم و شستیم وخشک کردیم ولی هی میگفت کمرم درد گرفت هلاک شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شوهر من بعد مهمونا میاد خونه 😐 خدا شانس بده خواهر

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

اشتباه میکنین همه کارا رو خودتون میکنین...مهمونی به اندازه برین ولی وقتی میرین هم عزت خودتونو حفظ کنین

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اشتباه میکنین همه کارا رو خودتون میکنین...مهمونی به اندازه برین ولی وقتی میرین هم عزت خودتونو حفظ کن ...

خب هی غش و ضعف میره غر میزنه کلا عصبیه یه جوریه اینقدر غر میزنه که سر درد میشه آدم