2777
2789
عنوان

شوهرم اخلاقش یجوریه خسته شدم

486 بازدید | 43 پست

تازگیا هرکاری انجام میده باهام مشورتی نمیکنه تند و بی حوصله حرف میزنه .پیش خونوادش هم همینطورهارزشمو میاره پایین

یا حرف وکارایی ک انجام میدم اصلا براشمهم نیس و جبهه میگیره و داد میزنه سرم

زود عصبی میشه و فحش میده هرچیبهش میگم مراقب اخلاق ورفتارت باش صاحب خونواده ای مؤدبانه رفتار کن...، اصلا ب خودش نمیگیره

الانم مث خودش رفتار میکنم باهاش ولی زیادی خسته کننده شده چیکار کنم؟

درست تربیت نشده چیکارش میشه کرد؟ داداش منم همینه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیکار کن ؟جیباشو بگرد چیزی مصرف میکنه ببین بعد هیچی پیدا نکردی برو سراغ گوشیش چکش کن بازم هیچی پیدا نکردی سکوت کن ب حال خودش رهاش کن اصلا ازش توقع نداشته باش خودش درست میشه

فشار رو مردا زیاده حق دارن صبوری کنین ..جا ک مث خودشون کنی سعی کن توجه نکنی ب اخلاق بدش و توجه رو بیاری رو خودت و بدون در نظر گرفتن اون ب خودت عشق و ارامش بدی

مطمئن باشین ادمی ک بلده درست رفتار کنه میکرد ..بیشتر از این نداره ک بده .. خود ما وقتی عصبی میشیم داد میزنیم اصن کنترل ی صدامون رو نداریم ..یا اصن توانایی این ک اهمیت ندیم ب چیزی رو نداریم ..تغییر سخته راحت نیس اگ راحت بود ک همه عالی میشدن ..خودت ی لحظه قک کن میتونی رفتار اونو نادیده بگیری ؟ اگ دیدی میتونی اون وقت برنده ای ..اون موقع است ک اونم درست میشه ..همه چیز از خودت شروع میشه ت اهمیت نده از درونت ..دعوا کرد تو دلت یگو حیف حالم ک خرابش کنم ..فحش داد باز بگو حیف من و یا هاش هم کلام شم .. ی مدت سکوت کن