2777
2789
عنوان

مهمونی دادن برادر و عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 50 پست
من که باشم از تو اشپزخونه هی صداش میکنم که چیزا رو ببره...مثلا بگو فلانی جان یه لحظه بیا زحمت میوه ه ...

نمیاد ،تا من صداش کنم اونم بچه هارو صدا میکنه میگه پاشین دیگه مادرتون چقدر کار کنه ،تنها حمایتش از من اینه که بچه هارو به عنوان کارگر میبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار نکنین مگه اون میاد خونتون ظرف میشوره،که شما این کارها و میکنین

اینقدر غر میزنه و ميگه خواهرام میان کارا رو خودشون میکنن و هی ميگه از صبح بیدارم و سرم درد میکنه و کمرم درد داره که دیگه میگیم سر داداشم غر نزنه بگه خانواده ت خوردن ورفتن

گفتم یه بار ناراحت شد گفت یعنی به من نمی بینین خونه ام بیاین

ای بابا ، پس برید و خودتون کارها رو انجام بدید تا برادرتون از غرغر و کار زیاد خلاص بشه ، آدم نمیتونه سختی کشیدن برادر و ببینه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
حالاهی چشم وابرو بیا عمرا محل نمیدن انگاربااونا نیستی😂

انگار نمیشناسنت 😂 تازه اون لیست خریدی که بهشون میدی خودشون تصمیم میگیرن کدومو بخرن کدومو نخرن 😂 میگه خب ماست بود دیگه سالاد لازم نیست

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

نمیاد ،تا من صداش کنم اونم بچه هارو صدا میکنه میگه پاشین دیگه مادرتون چقدر کار کنه ،تنها حمایتش از م ...

ای وای😅 تو هم زرنگ باش اول بچتو صدا کن بگو تو مثلا قندون یا شیرینی رو ببر بعد همزمان شوهرتو صدا کن که چایی رو ببره...بگو بچست می ریزه روش می سوزه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

اینقدر غر میزنه و ميگه خواهرام میان کارا رو خودشون میکنن و هی ميگه از صبح بیدارم و سرم درد میکنه و ک ...

خودش خونه شما کار میکنه؟ چند وقت یه بار میرین خونش؟

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

آخه مرتب کردن خونه هست تمیزکاری هست تدارکات هست برادرتون که همه رو نمیتونه تنها انجام بده غذا هم درس ...

نه همه رو داداشم انجام میده روزهای عادی رو نمیدونم ولی وقتی مهمونی طرف ما باشه زنش هیچ کاری نمیکنه

چند وقت به چند وقت میرید؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ای وای😅 تو هم زرنگ باش اول بچتو صدا کن بگو تو مثلا قندون یا شیرینی رو ببر بعد همزمان شوهرتو صدا کن ...

بیست ساله درست نشده اصلا پاشو نمیزاره تو آشپز خونه یک بار مریض بودم خواسته بود غذا درست کنه کلی ظرف شکسته بود دستش رو کلا کز داده بود موهاش سوخته بود