2777
2789

دوسال برادرمو نگه داشتم اومد پیش من موند از گل نازک تر بهش نگفتم براش مادری کردم اخرم زد تو روم سر یه چیز کوچیک گفت تو بد ذاتی تو دورویی تو جنست خرابه دلم از ته شکست نفرین نمیکنم ولی حق من این نبود به هیچ کس زیادی خوبی نکنید میشه وظیفه به چشمش نمیاد اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبت زیادی ب کسی بکنی دیگ لطف محبت رو وظیفه میدونه و خودش رو زیادی بالادست میدونه 😐

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

محبت زیادی ب کسی بکنی دیگ لطف محبت رو وظیفه میدونه و خودش رو زیادی بالادست میدونه 😐

حرفهایی بهم زد فقط نگاش کردم گفتم حیف مادری که برات کردم انقدر ضربه میخورم توبه نمیکنم

حرفهایی بهم زد فقط نگاش کردم گفتم حیف مادری که برات کردم انقدر ضربه میخورم توبه نمیکنم

عزیزم دیگ محبت نکن بذار یکم بخودش بیاد ♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

به دل نگیر.تو فک کن برای رضای خدا این کار رو کردی

حقم این نبود جلو شوهرم ابروم رفت انقدرربخدا براش برادری کرده برادرش نکرده بردش سرکار براش وام گرفت خودش ضامنش شد از گل نازک تر بهش نگفت که یه وقت سرخورده نشه اخرم اینجوری جوابمو داد

حقم این نبود جلو شوهرم ابروم رفت انقدرربخدا براش برادری کرده برادرش نکرده بردش سرکار براش وام گرفت ...

چی بگم والا .ولی خب بلاخره خانواده هست نمیشه ولش کرد

اگه عاقل باشه و اهل مثلن دودی چیزی نباشه خودش میاد معذرت خواهی.

خدایا شکرت🙏
چی بگم والا .ولی خب بلاخره خانواده هست نمیشه ولش کرد اگه عاقل باشه و اهل مثلن دودی چیزی نباشه خودش م ...

اهل هیچی نیست ولی خیلی قد هستش عصبیه همش از همه طلبکاره