2777
2789
عنوان

عروس جدید دهاتی خانوادمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 95 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم از دهاتی این نیست که صرفا چون از شهرستان هستش بده یا چیمنظورم بی لول و تازه به دوران رسیدگیشه ...

خب چه کار کرده که بی لوله؟

بی لول بود که همه جذبش نمیشدن

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.

سخت درگیر مقایسه شدنی فقط هم خودت داری خودتو اذیت میکنی

ولی من فکر میکنم این طرزفکره خودته که دیگه برات ارزش قائل نمیشن

چون اون بنده خدا تازه عروسه فعلا موقتا توجه ها روی اونه

سخت نگیر

جوجه رو آخر پاییز میشمارن

درضمن اینکه میگی دهاتی واینا هم حرف قشنگی نیس

منظورم از دهاتی این نیست که صرفا چون از شهرستان هستش بده یا چیمنظورم بی لول و تازه به دوران رسیدگیشه ...

مثلا الان خاستی ابروشون درست کنی چشمش رو هم کور کردی که خاانوووم شهری

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
اسم دهاتی روش نزار:(گناهه من نمیدونم چیکرده چون هنوز نخوندم...ولی این عنوان جالب نیست...هیچکس نباید ...

ببخشید گوه خورده بلانسبت کسی همچی حرفی بزنه ..من با افتخار میگم روستایی م ..اگه از ماها نباشه اینا سر سفره شون یه دونه میوه هم ندارن بخورن ..طفلی اکثرا روستاییای کشاورزن که زحمت میکشن واسه شکم اینا..بعد اینا اینقد نفهمن که 😐تربیت ندارن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

تو برای خودت زندگی میکنی یا دیگران!

به درک که همه توجه ها به اونه

تو خونه خودت باشه زندگی خودتو مدیریت کن با شوهرت خوب رفتار کن

چیکار به کار بقیه داری

جایگاه عروس اول دیگه چه کشکیه

درکت نمیکنم

خلاصه اش اینه که جاری جدید جایگاه ایشون رو به عنوان سوگولی متزلزل کرده است...پیشنهاد میکنم ایشون یک ...

😂😂😂😂

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

ببخشید گوه خورده بلانسبت کسی همچی حرفی بزنه ..من با افتخار میگم روستایی م ..اگه از ماها نباشه اینا ...

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

من خودم تهرانم حرفشون خیلی بد بود

یا لطیف یا عزیز یا رزاق

ببین عزیزم به خودت فرصت بده،زمان همه چی رو نشون میده،یه روز دشمن خونیه اون عروس میشن که ریاکاره،من جات بودم به هیچ جام هم حساب نمیکردم،ولشون کن یه مدت با هم حال کنن بعدش میزنن به تیپ هم،چه خونواده ی همسرت بی سیاست و بی مدیریت هستن،هر کی جای خودش،چقدر سطحشون پایینه

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم