2777
2789
عنوان

عروس جدید دهاتی خانوادمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 95 پست

مطمئنم دختره از تو بالاتره به همین خاطر اینقد سوختی وبهش میگی دهاتی

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
منم اول با توپ در اومدم ولی بر عکس عنوان تومتن استارتر واقعا مظلوم واقع شدهاز حرصش این عنوان رو زده ...

عزیزم هر چقدرم عصبانی باشه حق نداره توهین کنه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخوندم ولی چون از لفظ دهاتی استفاده کردی بازخورد خوبی دریافت نمی کنی

منظورم از دهاتی این نیست که صرفا چون از شهرستان هستش بده یا چی

منظورم بی لول و تازه به دوران رسیدگیشه وگرنه من خودم اهل تهران یا شهر های معروف نیستم

...فاقد اهمیت تاپیکت ..فقط اومدم اینو بگم ..دهاتی بودن یه نوع توهین به خیلیا ...منم بچه دهاتم ..برو اول ادب یاد بگیر

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خودت دیگرانو تحقیر کنی اشکال نداره ولی دیگران تو رو تحقیر کنن بده میشن؟ شاید همین انرژی منفی رو به اونا هم انتقال دادی

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اسم دهاتی روش نزار:(گناهه من نمیدونم چیکرده چون هنوز نخوندم...ولی این عنوان جالب نیست...هیچکس نباید ...

والا سگ همون دهاتی شرف داره به امثال ادمای بیشرف البته بلانسبت شما ...مبگم یعنی چی دهاتی رو گذاشتن فوش همون روستای خودمونه دیگه کجاش بده

"از یه طرف دلم نمیخوام جایگاه عروس اولم رو از دست بدم"

جایگاه به عنوان عروس اول؟! داریم توی خاندان سلطنتی زندگی میکنیم خبر ندارم؟

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

احساس کردم یکی از زنان دربار قاجاری اینو نوشته! جایگاه چی بود من خوندم!!!

من هر روز کلی از این تاپیکا میبینم انگار دارن تو دهه ۴۰ زندگی میکنن مردم اینجا خدا میدونه کجان

JUPITER🧡VENUS