2777
2789
عنوان

عروس جدید دهاتی خانوادمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2490 بازدید | 95 پست
استارتر فهمید کار خیلی زشتی کرده رفت کم اورد

خیرم دارم نظرارو میخونم ببینم به غیر از کلمه ی دهاتی چیز دیگه هم خوندن

من فقط و فقط راجب این جاریم صحبت کردم و قصد توهین به کسایی که روستایین یا کمی از شهر فاصله دارن و نداشتم و منظورم از بی لول و تازه به دوران رسیده منظورم اینا که الان یکم اومده اینجا بعش رو دادن قردون صدقش رفتن فکر میکنه کیه

عزیزم دنبال پیشرفت و سرمایه گذاری باش هیچوقت دنبال توجه و احترام الکی نباش اونااگه میگن اون خوبه یافلانه مقایسه میکنن میخوان رقابت ایجادکنن که مثلاتوغیرتی بشی وبیشتربراشون مایه بزاری خواهرانه بهت میگم اصلاقاطی این اداهای زنانه نشوایناسیاستشونه خیلی خنثی بی تفاوت اطلاانگارنه میشنوی نه میبینی حتی جوابم هم نده اینجوری بیخیالت میشن تازه اوناتشنه میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیرم دارم نظرارو میخونم ببینم به غیر از کلمه ی دهاتی چیز دیگه هم خوندن من فقط و فقط راجب این جاریم ص ...

استارتر یکم بزرگانه فکر کن بچه نیستی بذار قربون صدقش برن بذار دورش بگردن چیزی از تو کم میشه

اگه تو هم تو جمع باهاشون باشی باهاشون گرم بگیری متوجه میشی هیچ فرقی بینتون نمیذارن

اگه خودتو بگیری و یه گوشه بشینی و چپ چپ نگاش کنی خب معلومه از چشمشون میوفتی دیگه

برات مهم نباشه

تو مگه میخوای با اونا زندگی کنی که برات این چیزا مهمه

اگه بخوای هفته ای یه بار بری خونه مادرشوهرت یا ماهی یه بار بری ببینیشون

پس ارزش نداره هم اعصاب خودتو خورد کنی هم اعصاب اون شوهر بنده خداتو

برای بچه هم بهت گفتن بگو فعلا نمیخوایم

بیستر تظرها این بودن که تازه عروسه و عادبه که یه مدت بهش توجه کنن و ابنا ولی من اشاره کردم...

وقتی من تازه عروس بودم این اداها و نقش بازی کردنا نبودن و من ابنقدر مرکز توجه نبودم

همچنین جاریم کیه که من حیودیه اونو بکنم؟من تاپیک و داستان و توضبح دادم که یکی بهم بگه با شوهرم چیکار کنم چون مقصر و باعث و بانی این رفتارها از هردو طرف شوهرمه

اینکه خانواده همسرت ادمایین که میخوان با توجه به یکی دیگه آزارت بدن و بهت حس منفی منتقل کنن تقصیر او ...

چیکار کردی خانواده شوهرت نقشی نداشتن تو زندگیت ؟ خانواده شوهر من کم کم دارن دخالت میکنن چیکار کنم تعاری بشن زیادم رفت و آمد نداریم اونا شهرستانن و دوره راهمون از راه دور هم دخالت میکنن