2789
عنوان

حسوديم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 64 پست

من قبلا حسود نبودم ولي يه مدته اينجور نابرابريا رو ميبين و  مي بينم تلاش حلال به هيچ جا نمي رسه هم شاكيم هم حسود

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مرسي كه دركم كردي

عزیزم حق داری؟ولی چکار باید کرد باید به اندازه دخلمون خرج کنیم وقانع باشیم.ایرانه دیگه......ولی هراز گاهی یه تفریح مورد علاقت رو برا خودت جور کن.پناه بر خدا.حفظ روحیه وشادی هم مهمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما ي امتيازي داشتن ك پول دارن  نميگم همه ولي خيليا براي پولدار شدن زحمت كشيدن  پس منصف ...

آره واقعا من رييسم واقعا پولداره اما اطلاعاتى كه من ازش دارم اينه كه ساعت ٥ صب بيداره و ساعت ٧:٣٠ قبل همه تو اتاقش،طول روز رو انقد استرس تحمل ميكنه كه قابل وصف نيس،مفهوم ديسيپلين رو فك كنم از ايشون استخراج كردن!،پدرشون هم پولدار نبود ١٥ سال هم برا اين پولداريش دوندگى كرده،ديد ملت نسبت به پولدارا غير واقعى هست كلا

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
یکی از خواهرهای من وضع مالی متوسطی داره ولی بقدری قشنگ زندگی میکنن که ادم انگشت به دهن میمونه سفر ک ...

خوب بگو چي مي كنه من دوتا بچه دارم كه يكيش مدرسه ايه و كلي هزينه داره و ماهي نزديك 3 تومن درامد. زندگي متوسط و يه خونه ماشين معمولي ولي واقعا براي انواع خرجا تو فشارم . تفريح هم كه بيخيالش مي شم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خب خودم ميبينم تو شرايطي ايم كه پول نداريم زياد به شوهرم ميكم دلم لك زده واسه پياده روي دوتايي نميدوني اون چقدر خوشحال ميشه گاهي وقتا ميگه تينا تو چرا بِه من نميگي واست خيري بخرم يا كجا ببرم

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

خب خودم ميبينم تو شرايطي ايم كه پول نداريم زياد به شوهرم ميكم دلم لك زده واسه پياده روي دوتايي نميدو ...

چيزي خريدن نگو كه واقعا شده برام عقده الان مدتيه كار شوهرم  تو مرحله ايه كه درآمد و سود نداره. اصلا بهش نمي گم چيزي بخر. 

آره واقعا من رييسم واقعا پولداره اما اطلاعاتى كه من ازش دارم اينه كه ساعت ٥ صب بيداره و ساعت ٧:٣٠ قب ...

دقيقا همينطوره عزيزم 

منم خيليارو ميشناسم ب اين شكل

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
میفهممت اون خانوم اشتباه کرده اومده جلویه شما تعریف کرده

تعريف نكرده انگار دوستشون فقط گفته داره ميره كنسرت ..

قطعا فك نميكرده ي كنسرت براي بقيه مهم باشه 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME