حسوديم شده. با دوستم حرف مي زدم مي گفت مي خواد بره كنسرت 200 تومن پول بليط داده با شوهرش برن كنسرت. خدايا چرا من از صبح تا شب بايد بدوم يكي هم مثل اين بار سنگينش پر كاهه اونوقت همش عشق و حال. خيلي راحت 200 خرج كرده براي دوساعت چه چه زدن.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اگه فکر کنی اون دوستتم الان مثلا میگه فلانی رفته سفر ترکیه من فقط کنسرت رفتم سفر نرفتم !! دست بالای دست زیاده خواهر ادم بخواد فکر کنه دیوونه میشه .ولی شوهرتم باید بره سر کار نمیشه که فقط تو کار کنی
به حباب نگران لب یک رود قسم ؛ و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ؛غصه هم میگذرد. . .
ببین اگه پولدار باشی پولدار میاد باهات وصلت میکنه و اوضاع زندگی آینده ت اوکی هست یه فاکتور دیگه زیبایی داشتنه من خانومهای دیدم که خیلی زیبا بودن ولی اوضاع مالی خوبی نداشتن پولدارها رفتن سراغشون خدایی نکرده قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی این دوتا فاکتور برای داشتن زندگی با کیفیت تر در آینده خیلی مهمه
خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
عزیزم منم درکت میکنم منم شاغلم زحمت میکشم اما میبینم اطرافیانم سفر خارج و زندگی مرفه و استخر وپاساژ و خرید و.... اما من ...... البته فرق من و شما اینه که شوهرم خسیسه و الا درامدش کم نیست
اگه فکر کنی اون دوستتم الان مثلا میگه فلانی رفته سفر ترکیه من فقط کنسرت رفتم سفر نرفتم !! دست بالای ...
بیکار میست
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله