2789
عنوان

حسوديم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 64 پست

اگه فکر کنی اون دوستتم الان مثلا میگه فلانی رفته سفر ترکیه من فقط کنسرت رفتم سفر نرفتم !! دست بالای دست زیاده خواهر ادم بخواد فکر کنه دیوونه میشه .ولی شوهرتم باید بره سر کار نمیشه که فقط تو کار کنی

به حباب نگران لب یک رود قسم ؛ و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ؛غصه هم میگذرد. . .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین اگه پولدار باشی پولدار میاد باهات وصلت میکنه و اوضاع زندگی آینده ت اوکی هست  یه فاکتور دیگه زیبایی داشتنه من خانومهای دیدم که خیلی زیبا بودن ولی اوضاع مالی خوبی نداشتن پولدارها رفتن سراغشون  خدایی نکرده قصد جسارت به کسی رو ندارم ولی این دوتا فاکتور برای داشتن زندگی با کیفیت تر در آینده خیلی مهمه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
مرسي كه دركم كردي

عزیزم منم درکت میکنم منم شاغلم زحمت میکشم اما میبینم اطرافیانم سفر خارج و زندگی مرفه و استخر وپاساژ و خرید و.... اما من ...... البته فرق من و شما اینه که شوهرم خسیسه و الا درامدش کم نیست

اگه فکر کنی اون دوستتم الان مثلا میگه فلانی رفته سفر ترکیه من فقط کنسرت رفتم سفر نرفتم !! دست بالای ...

بیکار میست

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله