2789
عنوان

حسوديم شد

915 بازدید | 64 پست

حسوديم شده. با دوستم حرف مي زدم مي گفت مي خواد بره كنسرت 200 تومن پول بليط داده با شوهرش برن  كنسرت. خدايا چرا من از صبح تا شب بايد بدوم يكي هم مثل اين بار سنگينش پر كاهه اونوقت همش عشق و حال. خيلي راحت 200 خرج كرده براي دوساعت چه چه زدن.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ظاهر زندگيه بقيه رو باور نكن دوست من،مردم از خوشبختياشون ميگن بدبختى هاشو نمياد به تو بگه كه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو هم کار کن پول در بیار برو گلم

با اجازه ات شاغلمو پول درميارم ولي اون كار نمي كنه.پول من خرج نيازهاي روزمره و اينده زندگي ميشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

به ایندت فکر کن ..زندگی همیشه همینجور نمیمونه ولی بنظر منم گاهی از پولی که درمیاری برا چنین خوشی هایی مایه بزاری که افسرده نشی..

خدایا حالمو خوب کن ، عشقمو بهش شفا بده حقش تومور مغزی نیست ..واسه عشقم دعا کنید😢

عزیزم هر کسی زندگیش یه مدلیه خب یکی پول داره وخرج میکنه ولی ممکنه تو دلش غصه هاش از شما بیشتر باشه بخدا شعار نمیدم دیدم آدم اینجوری اطرافم یکیشم خودم😳😖

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خود مقایسه نکنید...

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

يعني شماها هيچ وقت حسوديتون نميشه؟

من نمي خوام  از اين حرف هاي الكي بزنم پولدارا خوشبخت نيستن و غيره ولي هر كي تو يه خانواده اي بدنيا اومده يكي پولداره يكي نيست. خيلي ها هستن ملاكشون پوله و انقدر صبر مي كنن با پولدار ازدواج كنن يا قيد خيلي چيزاي ديگه رو ميزنن هر كي انتخابيي داره

عزیزم هر کسی زندگیش یه مدلیه خب یکی پول داره وخرج میکنه ولی ممکنه تو دلش غصه هاش از شما بیشتر باشه ب ...

شايدم اصلا مشكل نداشته باشه خوش باشه 

ادم بنظرم بايد براي بقيه خوشي بخواد ك نصيب خودشم بشه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME