2789
عنوان

حسوديم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 64 پست
اگر شما حسودیت میشه علت داره و اونم اینه معنی خوشبختی رو نفهمیدی ! خوشبختی یه حسه که به پول و موقعی ...

والله حقيقتش اينهكه حس من اينه يه عده با پول زندگي مي كنن و امثال من فقط اداي زندگي درميارن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره میشه بقیه چطور زندگی میکنن دویست سیصد تومن نه ثروتمندت میکنه و نه فقیر

درسته فقير ترم نمي كنه اما انقدر خرج واجب دارم كه نميتونم صرف همچين تفريحي بكنم.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

حق بهت میدم عزیزم ولی خب چه میشه کرد زندگی همه یه مشکلی داره یکی مالی یکی خانوادگی...

قدرت پول و نمیشه انکار کرد

پول خوشبخنی نمیاره رفاه میاره که باعث میشه احساس رضایت کنی

She is everything I ever wanted.... 
والله حقيقتش اينهكه حس من اينه يه عده با پول زندگي مي كنن و امثال من فقط اداي زندگي درميارن

حتما ي امتيازي داشتن ك پول دارن 

نميگم همه ولي خيليا براي پولدار شدن زحمت كشيدن 

پس منصفانه س دگ گلم

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

باید بدونی از زندگی چی میخوای

واسه چی داری اینطور کار میکنی و پول جمع میکنی

تو لحظه خوش باش

آینده نگری خیلی خوبه ولی دور از جونت ممکنه فردایی وجود نداشته باشه که بخوای نتیجه زحماتت رو ببینی

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
باید بدونی از زندگی چی میخوای واسه چی داری اینطور کار میکنی و پول جمع میکنی تو لحظه خوش باش آینده ...

پول جمع نمي كنم. دايم دارم خرج مي كنم. مگه جايي برا پس انداز ميذاره

خب چرا اینقد میگید چرا حسودی میکنی؟

خب واقعا سخته زندگیه بیشتر ایرانیا 

عادت کردیم بگیم نه حسودی بده،توقعتو بیار پایین.....

در حالی ک کسی ک کار میکنه و زحمت میکشه باید بتونه راحت تفریح کنه نه اینکه به کنسرت رفتن بقیه غبطه بخوره

واقعا اوضاع جامعمون دردناکه ولی حسی ک استارتر داره کاملا طبیعیه

خب چرا اینقد میگید چرا حسودی میکنی؟ خب واقعا سخته زندگیه بیشتر ایرانیا  عادت کردیم بگیم نه حس ...

مرسي كه دركم كردي

من قبلابیش از حد حسود بودم خیلی پول دوست هم بودم ولی ی اتفاق بد برام افتاد که از خدا خاستم فقط بهم سلامتی بده الان سلامتیم رو بدست آوردم و به هیچ چیز دیگه حسودی نمی کنم

دخترم با من بمان ..
پول جمع نمي كنم. دايم دارم خرج مي كنم. مگه جايي برا پس انداز ميذاره

یکی از خواهرهای من وضع مالی متوسطی داره ولی بقدری قشنگ زندگی میکنن که ادم انگشت به دهن میمونه

سفر کنسرت تئاتر رستورانهای خوب کلاسهای مختلف....

چون این خرجها رو اضافی نمیدونن و واسشون اولویت داره

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش