حسوديم شده. با دوستم حرف مي زدم مي گفت مي خواد بره كنسرت 200 تومن پول بليط داده با شوهرش برن كنسرت. خدايا چرا من از صبح تا شب بايد بدوم يكي هم مثل اين بار سنگينش پر كاهه اونوقت همش عشق و حال. خيلي راحت 200 خرج كرده براي دوساعت چه چه زدن.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اجازه ات شاغلمو پول درميارم ولي اون كار نمي كنه.پول من خرج نيازهاي روزمره و اينده زندگي ميشه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزم هر کسی زندگیش یه مدلیه خب یکی پول داره وخرج میکنه ولی ممکنه تو دلش غصه هاش از شما بیشتر باشه بخدا شعار نمیدم دیدم آدم اینجوری اطرافم یکیشم خودم😳😖
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
من نمي خوام از اين حرف هاي الكي بزنم پولدارا خوشبخت نيستن و غيره ولي هر كي تو يه خانواده اي بدنيا اومده يكي پولداره يكي نيست. خيلي ها هستن ملاكشون پوله و انقدر صبر مي كنن با پولدار ازدواج كنن يا قيد خيلي چيزاي ديگه رو ميزنن هر كي انتخابيي داره