2777
2789
عنوان

خودکشی به خاطر عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 56 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوی باشید و با مشکلات بجنگید خودکشی یعنی پاک کردن صورت مسئله باید خودمسئله رو حل کنید زندگی ما آدمها در از مشکلات روبرو درشته اونی موفق میشه که مشکلات رو از سر راه برداره نه اونی که ساده ترین راه یعنی فرار از مشکلات رو انتخاب کنه

کاربر آقا 
عزیزم من مشکلات زیادی دارم هم توی نوزده سالگی کچل شدم بیشتر موهام ریخته و همچنان در حال ریزش هم به خ ...

عزیزم برای تمام مشکلات راه حلی وجود داره من خودم همیشه ریزش مو داشتم ولی با مطالعه تو اینستاگرام و جاهای دیگه و آزمایش دادن مشکلاتم و فهمیدم و درمان کردم و الان نه تنها ریزش مو ندارم خیلی موهای خوبی ام دارم ولی اگه تلاش نمی کردم و کاری انجام نمی دادم منم کچل میشدم بلند شو و برای مشکلات بجنگ و تلاش کن برو سرکار در کنارش درستو شروع کن برای عشق و عاشقی هنوز فرصت داری این عجله برای چی هستش

عزیزم عشق خیلی درد بدیه ندیدی عشق با زلیخای بیچاره چه کرد من حتی فکر کنم از زلیخا هم بیشتر عاشق باشم ...

دختر نازم همه اینهایی که میگی به حال روز زلیخا افتادم میفهمم چی میگی چون خودمم کشیدم و کاملا درکت میکنم

پس برای چی بهت گفتم بیا باهم عشقمونو مقایسه کنیم تا بلکه بهت ثابت بشه داری اشتباه میری

مشکل های دیگه هم که داری من فکر میکنم به خاطره اذیت و آزارهاییی خودت به خودت داری میکنی

هرکسی حالش بد باشه مدام گریه کنه و خودش شکنجه بده کمترینش واسش ریختن موهاشو بد شکل شدن گرفتن مریضیه

عزیزم به حرفام خوب توجه بکن و کمی پیش خودت فکر بکن. تو این دور زمونه آنچنان عشقی وجود نداره و ارزش ا ...

کاش اینارو بکنی تو مغز من

و بخاطر سنگفرشی که مرا به تو رساند نه بخاطر شاه راه های دور ...

دختر نازم همه اینهایی که میگی به حال روز زلیخا افتادم میفهمم چی میگی چون خودمم کشیدم و کاملا درکت می ...

میشه بامن مقایسه کنی...

همش آهنگای داریوش گوش میدم و براش گریه میکنم 😞

چراااااا آخه منو فشاری میکنی اول صبحی 😡🤬😡🤬😡🤬

مگه چی شده آدم مرده مگه داری زر زر گریه میکنی

چرا تبدیل به بحرانش کردی واسه خودت عاشق شدن هم یکی از مراحل کاملا معمولی و عادی زندگی هست مثل درس خوندن ، شوهر کردن، حامله شدن، پیر شدن و مردن

ببین بهم اعتماد کن و فقط به خودت زمان بده میدونم تو چه شرایط سختی هستی و چه روزهای سختی رو داری میگذرونی، من شرایطم مث تو بود ولی خب باید به خودت زمان بدی تا آروم بشی و هیچ راه دیگه ای هم نداره... برو یکم تو پارک بشین ، قدم بزن ، آهنگ های غمگین گوش نکن، شادم گوش نکن😅موزیک ملایم خارجی دانلود کن فقط واسه اینکه ذهنت رو آروم کنه و اینکه اگه میتونی یه کلاس ثبت نام کن، چیزی که دوس داری، زبان، ورزش ، موسیقی، چیزی که همیشه دوست داشتی انجام بدی، اینا خییییلی بهت کمک می کنه تا آروم بشی

عزیزم عشق خیلی درد بدیه ندیدی عشق با زلیخای بیچاره چه کرد من حتی فکر کنم از زلیخا هم بیشتر عاشق باشم ...

یه جوری حرف میزنی انگار فقط تو تو این دنیا عاشق شدی و به عشقت نرسیدی

خودتو جمع کن محکم باش این چرت و پرتا چیه میگی بسه دیگه از جات بلند شو خجالت بکش همش ۱۹ سالته

آره ولی من واقعا بدون اون نمیتونم زندگی کنم قلبم درد میگیره 😞 من مشکلات زیاد دیگه ای هم دارم ولی مه ...

عزیزم ، من چیز زیادی نمیدونم ازت، از زندگیت و.... و اگه پدر و مادرت بعنوان یه پدر و مادر، وظایفشون رو در حدی که توانایی داشتن ادا کردن و محبت و عشقشون هم که حد و حصری نداره هر چند این موارد مطلق نیست وخونواده های متضاد این قضیه هم پیدا میشه کرد ولی مدیونی به پدر و مادرت، اگه اینطور ادامه بدی. مغرور نباش یکم بیشتر از اون فردی که میگید دوسش داری به فکر خونواده و پدر و مادرت باش. حقیقتا عشق تو این سن و سال یه معنای دیکه داره و وقتی بزرگتر میشی عاقلانه تر به این موضوع فکر میکنی و قضاوت میکنی . اینکه تو این دوره زمونه پدر و مادری قبل اینکه واسه خودشون بفرض یه چیزی وسیله ای بگیرن برا بچه شون مایه میذارن با شرایط این جامعه، بنظرم نام این رو میشه دوس داشتن و عشق گذاشت . اون سنی که شما عاشق اون پسره شدین حقیقتا خودش عزیزم واقعیت رو بپذیر و از حرفام ناراحت نشو هیچ معنی عشق رو نمیدونست و صرفا یه احساس و خواستن بوده چون اگه واقعا اونم عاشق بوده برام بگو چه قدمهایی برات ورداشته بود؟؟ بخاطر خونواده ات، یه یا علی بگو پاشو و اینهمه سال هم که ناراحت و ... بودی بذار کنار و بخاطر خودت و خونواده ات ، یه دختر شاداب و سرزنده باش و از خودت یه دختر قوی و موفق و مستقل بساز هنوز دیر نشده عزیزم پاشو و شروع بکن.

میشه بامن مقایسه کنی...

چشم سعی میکنم اگه وقت داشتم چون باید به کارهام برسم

این دنیا بی ارزش تر از این حرفها ست که آدم واسه عشق گریه کنه یا حتی ذره ای ناراحت باشه

من تا ته ته عاشقی رو رفتم به اون دیوار تهش دستمو چسباندم

باور کن تهش هیچی نیست به جز پوچی و افسردگی واسه دختر جماعت

در ضمن توهم میتونی بخونی مال منو و با مال خودت مقایسه کنی پیش خودت

چشم سعی میکنم اگه وقت داشتم چون باید به کارهام برسم این دنیا بی ارزش تر از این حرفها ست که آدم واسه ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی