2777
2789
عنوان

خودکشی به خاطر عشق

503 بازدید | 56 پست

من به کسی که عاشقش بودم نرسیدم و هزاران هزار مشکل دیگه هم دارم تو زندگیم برای همین عشقم میخوام خودکشی کنم تو رو خدا بگید که خدا خودکشی رو میبخشد من همش میام با شال خودمو خفه کنم بعد یهو وسطش پشیمون میشم شال رو باز میکنم میترسم والی واقعا روحیه ام خرابه واقعا نمیتونم ادامه بدم حتی یک روز دیگه چکار کنم بگید که خدا خودکشی رو میبخشد یا ابالفضل من دیگه نمیتونم زندگی کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 من به عشقم نرسیدم من دیگه چی از این دنیا میخوام خواهرم هم خودکشی کرد

چند ماه بعد متوجه میشی چقدر ساده بودی ک براش عذاب میکشیدیب خودت زمان بدهحل میشه

چند ماه ؟😭 الان سه ساله که گذشته و من دارم هنوز عذاب میکشم مطمئنم تا صد سالگی هم فراموشش نخواهم کرد و همیشه به قلبم فشار میاد 😭😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش عشق کیلو چند ؟؟؟؟

عشق یعنی چی؟؟؟

آدم فقط خودکشی کنی تو اون دنیا میفهمی جه غلطی کردی دقیقا اونجا میفهمی عشق یعنی چی

نکن با زندگی خودت این کارو نکن

سره این مسخره بازیا از بازی با جون خودت حرف نزن

مشکلات دیگه رو میفهمم اما عشق کیلو چند واقعا

نکن عزیزم نکن.... به مامانت به بابات به عزیزات فکر کننزار یه عمر حسرت بکشنخدا بزرگه انشالله مشکلاتت ...

عزیزم من مشکلات زیادی دارم هم توی نوزده سالگی کچل شدم بیشتر موهام ریخته و همچنان در حال ریزش هم به خاطر مشکلات هورمونی شکمم بزرگ شده هم اینکه من توی تحصیلاتم موفق نبودم من الان بیست سالمه حتی دیپلم ندارم من به چه امیدی باید زنده باشم 😥 راستی عزیزم الان دارم صدای جیغ و گریه میشنوم ترسیدم به نظرت از کجاست ؟

داداش عشق کیلو چند ؟؟؟؟عشق یعنی چی؟؟؟آدم فقط خودکشی کنی تو اون دنیا میفهمی جه غلطی کردی دقیقا اونجا ...

فقط عشق نیست البته عشق که اصلی ترین دلیله که میخوام براش خودکشی کنم ولی عزیزم من مشکلات زیادی دارم هم توی نوزده سالگی کچل شدم بیشتر موهام ریخته و همچنان در حال ریزش هم به خاطر مشکلات هورمونی شکمم بزرگ شده هم اینکه من توی تحصیلاتم موفق نبودم من الان بیست سالمه حتی دیپلم ندارم من به چه امیدی باید زنده باشم 😥 راستی عزیزم الان دارم صدای جیغ و گریه میشنوم ترسیدم به نظرت از کجاست ؟

محدود

چند ماه بعد متوجه میشی چقدر ساده بودی ک براش عذاب میکشیدیب خودت زمان بدهحل میشه

شما دلسوزانه تو همه تاپیک ها نظر میدید گفتم از طرف عوامل و اهالی نی نی سایت یه تشکر از شما داشته باشم خداقوت خسته نباشید

فقط عشق نیست البته عشق که اصلی ترین دلیله که میخوام براش خودکشی کنم ولی عزیزم من مشکلات زیادی دارم ه ...

خودکشی گیریم کردی میشه بگی مرحله بعدش چیه؟؟؟؟؟

خب تو دور از جون مردی خب چی درست شد در این جهان

به عشقت رسیدی موهات درست شد یا وزنت اوکی شد ؟؟؟

نه

بمون قوی باش بجنگ الان علم قویه هر چیزی راهی داره نترس

خانمم اگه آنلاین هستی بیا یه کار بکنیم البته پیشنهاده میتونی قبول کنی میتونی قبول نکنی

میخوای عشق هامون و خودمونو با هم مقایسه کنیم من و تو

ببینیم آخرش چی میشه من میپرسم مال خودمم میگم تو هم مال خودتو بگو

2790
2778
2791
2779
2792