2777
2789
عنوان

خودکشی به خاطر عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 56 پست
کاش اینارو بکنی تو مغز من

عزیزم بعضی موارد اقتضای سن هست و هیچ کس منکرش نیست. نه دوست داشتن بد هست و نه دوست داشته شدن. حتی یه فرد بزرگسال هم به محبت و عشق نیاز داره عشق فرزند و....وولی موضوع اینه که خوب و بد رو بتونیم تشخیص بدیم و با دید باز به این موضوع فکر بکنیم و صرفا وقت و انرژی رو برا ایشون نذاریم. حتی بذاریم طرف خیلی خوبه و قصد ازدواج با من داره ولی اگه من برا پیشرفت خودم هم قدمی ور ندارم حتی اگه باهاش ازدواج هم بکنم فردا به مشکل بربخورم یا سرکوفت میزنه و یا خودم به مشکل بر میخورم از نظر مالی و... منظور تو زندگی منطق و عقل هم کنار احساس و.... اونو همراهی بکنه خوب میشه.

سلام به همگی

اولین روز فعالیتم هستش

من معلم هستم و چندین بار شاهد این حرفا بودم در دبیرستان

قصد نصیحت ندارم ولی چندتا نکته بهت میگم که روشون فک کنید

1.ایه 216 سوره بقره رو کامل درباره ش مطالعه و تحقیق کنید

2.از نظر روانشناسی نقطه ضعف پسرا بینایی ونقطه ضعف دخترا شنوایی یا گوش هستش. در نتیجه هردو روی این کار میکنند پسرا با حرفای قشنگشون/دخترا با خودآرایی شون

براساس نظرسنجی از خود پسرا در دانشگاهی، گفتن اگر پای زندگی وسط باشه 80 درصدشون گفتن حاضرنیستن با عشق فعلی شون ازدواج کنند و جهت رفع تنهایی دوست دختر گرفتن نه زندگی شون ومادر بچه ها شون (زیاد عشق برای خیلیاشون معنی نداره)

3.اگر واقعا اونم شما رو خیلی دوست داشت برای رسیدن به شما هرتلاشی میکرد، شما رو وابسته خودش کرده و رفته...

4.سال 95 دوتا زوج در اصفهان بعداز مخالفت خانواده ها تصمیم گرفتن باهم بپرن تو رودخانه، لحظه اخر هرکدوم گفت اول تو.... در اخر دختره پریدو رفت و پسره منصرف شد و نپرید....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که باهم حرف زدید میدونید دو طرفه است نمیتونم بفهمم دلیل این حال بدیت چیه این همه؟؟؟

تشریف مبارک شو بیاره خواستگاری کنه ازت دیگه چرا آخه خودکشی

بریم ادامه مقایسه مو

تا این جا که شرایط تو بهتره

هم از من بزرگتر بودی و هم باهم حرف زدید

چون من حتی باهاش حرفم نمیزدم بهش بگم داره چه بلایی سرم آورده عشقش

ولی به بخدا همونطوری که خودت گفتی زلیخا وار همه جا دنبالش گشتم همه جا هر جا که دیده بودمش احتمال میدادم اونجا باشه میرفتم

دردی به دلم انداخته بود و ناپدید شده بود

من بچهع قدرت تحمل دردی به اون بزرگی رو نداشتم من خیلی ضعیف بودم واسه اون درد

حاضر بودم فقط یه شبانه روز یا یه نصفه روز یا حداقل یه ساعت پیشش باشم اجازه شو داشته باشم بدون ترس و گناه و استرس

آخه هیچ وقت از نزدیک ندیده بودمش ،، میخواستم فقط یه دل سیر نگاه ش کنم و بهش بگم به دردش گرفتار شدم بعد از اون همون جا جون بدم پیشش جلو چشماشش

شما دلسوزانه تو همه تاپیک ها نظر میدید گفتم از طرف عوامل و اهالی نی نی سایت یه تشکر از شما داشته باش ...

ممنونم از شما

لطف دارین

اولین بار بود کسی بجای پرخاش ازم تشکر میکرد🥲🙏🏽

ممنونم از شمالطف داریناولین بار بود کسی بجای پرخاش ازم تشکر میکرد🥲🙏🏽

خواهش میکنم، خب وقتی شما اینقدر مودب و دلسوزانه نظر میدین تشکر داره نداره؟

البته تو تاپیک های من نبودین اما دیدم تو خیلی از تاپیک ها نظر دادین وگرنه تو تاپیک خودم بودین زودتر تشکر میکردم.

خواهش میکنم، خب وقتی شما اینقدر مودب و دلسوزانه نظر میدین تشکر داره نداره؟البته تو تاپیک های من نبود ...

قطعا داره ولی بعضیا فکر میکنن ما دنبال سواستفاده ایم و میپرن بهمون. البته خدا جای حق نشسته و تقاصشون رو میده. بازم ممنونم از کامنت زیباتون. امیدوارم ب بهترین ها برسین

قطعا داره ولی بعضیا فکر میکنن ما دنبال سواستفاده ایم و میپرن بهمون. البته خدا جای حق نشسته و تقاصشون ...

هر کسی شخصیتش حتی از کلامش هویداس و مشخصه کی چه قصدی داره، بله درسته، خواهش میکنم ، همچنین.

@niniyar لطفاً تایپکم رو ببندین

برای حذف تاپیک تگ نکنین امضامو بخونین

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

2790
2778
2791
2779
2792