2777
2789
عنوان

واقعاً گربه برکت میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داداشم ی مدت گربه ها را میزد بعد جن ها اذیتش میکردن حالا خوب شده دیگه جنا نیستن

غیر این واقعا آه حیوانات میگیره

قسم به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🌈غصه هم میگذرد🌓آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند🌠

ما روایت داریم اگه اشتباه نکنم یسری حیوانات رو نباید آورد توی خونه مثل سگ گربه ببین مثلا توی این سرم ...

منم مخالف حیوون توخونم کلاا ولی حریف همسر نمیشدم اونم بهونش این بود بچه سرگرمه همبازیش میشه ک واقعا هم بود اما خب برای ما بدبختی پشت بدبختی بود ک شوهررمم ب این نتیجه رسید بالاخره الان هررررر هفته یه روزش میریم ب سگای دور امامزاده غذا میدیم انقده دوست داشتین یکساله کارمون اینه

نمیدونم دلیل این رفتارشون چیه

خیلیییی ناز بود خیلیییی اصن هییییچ حیووونی هیچ گربه ای انقد ب دلم نشسته بود بعد اصلا دستی هم نبود ولی از من دور نمیشد همسرم میگفت میخواد صاحبش تو باشی من درو هم باز گذاشتم بیاد دیدم از چارچوب در نمیاد تو منن براش شیر بردم خورد رفت دیگ ندیدمش

منم مخالف حیوون توخونم کلاا ولی حریف همسر نمیشدم اونم بهونش این بود بچه سرگرمه همبازیش میشه ک واقعا ...

قبول دارم واقعا به یسریا نمیاد درسته حالا خدا خیرتون بده توی این سرما بهشون غذا میدید فقط حواستون باشه یوقتی وحشی یا اینکه بخوان به آدمی حمله کنن نباشه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
خیلیییی ناز بود خیلیییی اصن هییییچ حیووونی هیچ گربه ای انقد ب دلم نشسته بود بعد اصلا دستی هم نبود ول ...

مگه میشه از چار چوب در نتونه بیاد تو

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

خیلیییی ناز بود خیلیییی اصن هییییچ حیووونی هیچ گربه ای انقد ب دلم نشسته بود بعد اصلا دستی هم نبود ول ...

ولی برا من کاملا دستی انگار خونگی بود اصلا در این حد

هر کاریش کردم گفتم بیا بریم برات غذا بیارم بیا با من بریم داخل نیومد برگشت

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

شما چی آورده بودین؟

عزیزم از کدومش بگم برااات از دست همسرم🤣🤣🤣

اولش توله اشپیتز بعد خرگوش بعد مرغ عشق بعد جوجه رنگی و رسمی بعد اردک بعد کبوتر بعد بچه گربه گوگولی بعد همستر بعدعرووس هلندیی الانم اکواریوم زده🤣🤣

ولی ماهی هاا سوای مراقبت زیادی یجور ارامش بخشه و واسه ما یجورااای انگاری برکتمون بعد اومدنشون بیشتر شده از نظر معنوی ینی دعوا اینا نداریم ب ندرت

ولی برا من کاملا دستی انگار خونگی بود اصلا در این حد هر کاریش کردم گفتم بیا بریم برات غذا بیارم بیا ...

معمولا گربه ها محیط بیرونو دوس دارن تا خونه ما دوسال پیش همسرم بچه گربه پیدا کرده بود سیاه رنگ ولی مریض بود اورد خونه دلم سوخت بردیم دامپزشکی کلیی داروهاش شد این بچه سرحال شد نگم براااات چیی ب روز پرده ای ک دوماه میشد خریده بودم اورد چیی ب روز چادراام اورد بعد همشم ب من میچسبید هرجا میرفتم میومد میرفت تو پاچه شلوارم یا زیر دامنم یا میخوابیدم میومد میرفت زیرموهام یا زیر لباسم ک ب پوست شکمم برخورد کنه جوری شده بود پسرم حسودی میکرد میگفت این جای منو گرفته بعد من اون شبی گربه رو دیدم گفتم شاید اون باشه ولی شوهرم گفت ن این نر بود اونیکی ما داشتیم ماده بودش

قبول دارم واقعا به یسریا نمیاد درسته حالا خدا خیرتون بده توی این سرما بهشون غذا میدید فقط حواستون با ...

ن ب ما عادت دارن ما با موتور میریم ینی صدای موتورو از چند کیلوومتر اون ور تر تشخیص میدن با ذوق میدوئن میان یدونشون یادمه اندازع گربه بود الان ماشالله بزرگ شده خیلییییی ب همسرم علاقه داره