2777
2789
عنوان

خبر خبر میگن ظهور نزدیکه😍😍😍😍❤️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 48 پست
ظهور ؟؟موفق باشید

مرسی ، عزیزِ دلم ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر منکر حضرت مهدی لعنتاللهم عجل لولیک الفرج 🥀

فدات

من دیگه قول دادم کسی رو نفرین حقم نکنم !

بگو خدایا منکر مهدی رو به راه راست هدایت کن.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

چله گرفتی تو هم؟

من ی چن ماهی هست توفیق داده بهم بخونم

آره حتماewww

مرسی💐💐💐

الهی که به آرزوهایِ قشنگت کنار عزیزانت برسی

کلی بووووس بهت

من ی چن ماهی هست توفیق داده بهم بخونم

قبول باشه

الان میتونی ادامه خوندنتو بذاری شروع چله

ب خوندن ادامه بدی

فقط نیت چله کنی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

قبول باشهالان میتونی ادامه خوندنتو بذاری شروع چلهب خوندن ادامه بدیفقط نیت چله کنی

آهان

حتما

فدات من دیگه قول دادم کسی رو نفرین حقم نکنم ! بگو خدایا منکر مهدی رو به راه راست هدایت کن.

یعنی قرآن نمیخونی؟؟؟

اکثر سوره ها خود خدا لعن کرده عزیزم

اهل برائتم

داغ دل ما را فقط دریا کند خاموش.(ده بار ترکیده)

یعنی قرآن نمیخونی؟؟؟اکثر سوره ها خود خدا لعن کرده عزیزم اهل برائتم

چرا میخونم !

ولی من خدا نیستم که خواهر ....

شما دعا کن هدایت بشه ؛ این برا خدا به نظرم زیباتر هست.

چون خدا حتی دوست داره بنده کافرش هم ایمان بیاره ببره بهشت....

خدا عاشق و منتظر تک تک بچه هاش هست.

دختر من هر وقت دعای فرج آقا رو میکنم میگه خدا کنه امام زمان نیاد تا مثل امامای دیگه شهیدش نکنن خانما ...

بگو که شهادت زیباترین نوع مرگ هست.

شهادت یعنی زنده بودن...

بگو خودِ امام زمان دوست داره تمام وجودش رو در راه خدا بده.

بگو امام زمان الان آواره هست...همش غمگین هست...

ولی وقتی شهید بشه میره بهشت.

بگو که شهادت زیباترین نوع مرگ هست.شهادت یعنی زنده بودن...بگو خودِ امام زمان دوست داره تمام وجودش رو ...

میدونی بچه است نمیتونم اینقدر شهادت و مرگ رو زیبا براش تعریف کنم چون یه مدت که پدرم تازه فوت شده بود همش میگفتم تو بهشته همش ارزوی مرگ داشت بتونه بره بهشتو ببینه

چرا میخونم !ولی من خدا نیستم که خواهر ....شما دعا کن هدایت بشه ؛ این برا خدا به نظرم زیباتر هست.چون ...

خب وقتی داریم آیه لعن میخونیم یعنی داریم لعن میکنیم دیگه

مثل آیه صلوات که داریم صلوات میدیم

البته که ثواب لعن خیییییییلی بالاتره خیلی و همیشه حاجت گرفتم ازش

دختر من هر وقت دعای فرج آقا رو میکنم میگه خدا کنه امام زمان نیاد تا مثل امامای دیگه شهیدش نکنن خانما ...

آیه زنده بودن شهدا رو براشون بخون

بگو شهید بشن هم بازم زنده تر از هر زنده ای هستن