2777
2789
عنوان

خبر خبر میگن ظهور نزدیکه😍😍😍😍❤️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 48 پست
بچه ها من امشب به این فکر کردم همه اش میگم اللهم عجل لولیک الفرج کاش یه چیزی بعدش بگیم که معنیش بشه ...

دعای عهد بخون جانم

اونجا قشنگ میگی اگه مردم...منم تو کفنم آماده در رکاب صدا کن....

سرچ کن

بعد بهش بگووووو!

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین اللهم عجل لولیک فرج و فرجنا به بحق القرآن و بحق حضرت خانم زینب الکبری سلام الله علیها اللهم أحفظ قائدنا و سیّدنا امام الخامنه ای حفظه الله بحق القرآن اللهم اشف کل مرضانا و مرضی المسلمین بحق القرآن اللهم اکشف هذه الغمة عن هذه الامة بحضوره و عجل لنا ظهوره إنهم یرونه بعیدا و نره قریبا برحمتک یا أرحم الراحمین اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات الأحیاء منهم والاموات تابع بیننا و بینهم بالخیرات إنّک مجیب الدعوات إنّک علی کل شیء قدیر اللهم الرزقنا زیارة الکربلا و تمام اماکن زیارتی بحق القرآن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین 🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

از امروز چله دعای عهد سراسری در کل کشور میخواد خونده بشه

از آنروز ۵ دی تا نیمه شعبان میشه چهل روز

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

روح پدرت شاد عزیزم خدا بیامرزه میبینی بابا مهدی چقد بزرگه میتونه جای خالی عر پدری رو به بهترین نحو م ...

اره

ولی ببین خدایِ مهدی کیه دیگه😍😍😍😍

کاش میشد خدا رو بغل کرد و اونقدر فشارش داد که بگه آخ استوخونام شکست چیکار میکنی آرزو😁💔

اونقدر بوسش کنی که غر بزنه ، تفی شدم برو اونور 🤕💔

ولی افسوس که این تنها یک خیاله و ناممکن

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

از امروز چله دعای عهد سراسری در کل کشور میخواد خونده بشهاز آنروز ۵ دی تا نیمه شعبان میشه چهل روز

من خودم میخونم...یعنی ۲ تا بخونم؟

رد دادید رسما 😐توهم تا کجا آخه

فدات بشم.

میشه ما رو با توهماتمون تنها بذاری ، دورت بگردم 😍😘

من خودم میخونم...یعنی ۲ تا بخونم؟

چله گرفتی تو هم؟

اره ولی ببین خدایِ مهدی کیه دیگه😍😍😍😍کاش میشد خدا رو بغل کرد و اونقدر فشارش داد که بگه آخ استوخون ...

به جهان خرم از آنم که همه عالم از اوست

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

به آدما و طبیعتش عشق بده انگار خدارو بغل کردی 🫶❤️💖🥰

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨