2777
2789
عنوان

کادو تولد چی بگیرممم امروز

148 بازدید | 21 پست

خانوما امروز تولد پسرمه و قرار نیس جشن بگیریم قرار براین شد ک ۳ نفره اون پولی ک قراره جشن بگیریم و خانواده و فامیل نزدیک دعوت بشه رو باهاش بریم بیرون هرکار و هرچی و هرجا ک پسرم خواست بریم و شب براش کیک بخریم و عکس بگیریم یه جشن سه نفره و هرچیزی ک خواست بخریم و کلاا ازادش بزاریم (پسرم بی نهاااااااااااایت کم توقعه اینو همیشه و بارها ثابت کرده )

وقتی منو پدرش این پیشنهادو دادیم خیلی خوشحال شد و مطمئنم ببریمش بیرون نهایت یکی الی دو تیکه اسباب بازی کوچیک بخره (ماشین) و پسرم اینطوریه ک بهش بگی این و بردار میگ ن ولش کن این مدلو دارم یا شبیه فلان وسیلمه یا لازم ندارم و... درکل نمیخره

حالاشما بگین چی براش بگیرم سوپرایزش کنم بنظرتون انواع و اقسام ماشین و داره از اندازه یه بند انگشت تا کامیونی ک منم میتونم سوارش بشم و دوچرخه و انواع تفنگ و ابپاش و تیرپاش هم داره و انواع توپ بیاین بگین چیکارکنم ک بهش کلیییی خوشبگذره و سوپرایزبشع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه؟ هدیه تا چه مبلغ باشه؟

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
ترو میخواد چیکار🤣🤣🤣🤣🤣

🥲😂اون بچه همه چی داره الی زن

نه جدا از شوخی فک کنم یه کارت شهربازی که شارژ شده خوشحالش کنه

یا هم یه چیزی مثل ستاره های شب تاب هست میچسبونن به سقف خیلی دیدم بچه ها خوششون بیاد

خودم با بچه ها سر و کار دارم بخاطر همین میگم

یا هم یه برگه یا پارچه سفید پهن کن یه جا

رنگ های اکریلیک بگیر و سعی کن خودت و همسرت هم همراهیش کنیدش

رنگارو ترکیب کنید و هم میتونید نقاشی کنید هم رنگ و تو دست پخش کنید دستتونو بزارین رو اون پارچه یا بوم

خیلی کارا میشه کرد

🥲😂اون بچه همه چی داره الی زننه جدا از شوخی فک کنم یه کارت شهربازی که شارژ شده خوشحالش کنهیا هم یه ...

اتفاقا شب قرار بریم شهربازی اونجارو خیلی دوست داره مخصوصا قسمت دیجیتالیاش

پسرم ب نقاشییی هیییچ علاقه ای نداره انواع رنگ امیزی دفتر ماجیک خودکار ومداد ومدادرنگی پاکن هرچیییی گرفتیم تو رودروایسی همون روز اول نیم ساعت ور رفت دیگ بوسید گذاشت تو کمد دوس داره همه چی براش هیجان داشته باشه

بنظرم بهتر از هدیه اینه که بزاری با محیط آشنا شه بخصوص چون پنج سالشه

اون میتونه رنگ باشه آب باشه خاک باشه یا هرچیزی

میتونی حتی غیر مستقیم از خودش بپرسی

بگی برات کادو گرفتم

صد در صد میگه چی

بگو همون چیزی که تو خیلییی دوست داشتی بگیری

بعد خودش لو میده بهش بگو حالا میبینی چی گرفتم برو اون و یه تنوعی بده و براس بگیر

بنظرم بهتر از هدیه اینه که بزاری با محیط آشنا شه بخصوص چون پنج سالشهاون میتونه رنگ باشه آب باشه خاک ...

اینم امتحان کردم خواهر یا خوراکی میگه یا ماشین یه اتاق تا سقف ماشینه فقط هرمدلییی ک بخوای هرمدلی ک بگییییی

اتفاقا شب قرار بریم شهربازی اونجارو خیلی دوست داره مخصوصا قسمت دیجیتالیاشپسرم ب نقاشییی هیییچ علاقه ...

خببب پس

براش پک بادکنک آب بازی بگیری چطوره؟باهاش آب بازی کنین از اینا که بادکنکازو باید بهم پرت کنین

پینت بال ببرش اگه خیلی عاشق هیجانه

یه مدل بازیابی هستن که چکش داره و از هر سوراخ یه موجودی در میاد سریع باید بکون بهش اونم خیلی خوبه ولی اگه بتونی پیداش کنی

خودت میخوایی اسباب بازی بگیری حتما؟به اکسسوری .لباس.عینک علاقه نداره؟

اینم امتحان کردم خواهر یا خوراکی میگه یا ماشین یه اتاق تا سقف ماشینه فقط هرمدلییی ک بخوای هرمدلی ک ب ...

میز داره؟مدلای ماشینی بگیری

یا براش انقد ماشین دوست داره بازم همون مدلی بگیرد

الان انقد مدلهای جدید و خیلی اومده کههه مثلا یه مدلش هست حالت پیست داره مربع هستش بعد بخاطر آهنربا و وسیله ای که داره هر ماشینی میزاری روش یعنی ماشینهای کوچیک دریفت میکشن یعنی گرد دور خودشون میچرخن فک کنم اینو دوست داشته باشه

یا بزنی اینستا و گوگل میاره گاراژ ماشین بی نهایت

اینم قشنگه

خببب پس براش پک بادکنک آب بازی بگیری چطوره؟باهاش آب بازی کنین از اینا که بادکنکازو باید بهم پرت کنین ...

لباس براش چندروز پیش گرفتم کفش و شلوارشم فردا میگیرم

چون لازم داره ن واسه کادو عینک داره ساعت و زنجیر و اینجورچیزاا خیلی بدش میاد میگه حس میکنم منو بستن

یه ساعت شیک قشنگ گرفته بودم برات هی میگفت نمیخوام حس بدی دارم بزور چندباری دسش کردم یبار دیدم قایمکی بیرون بودیم انداخته رفته من متوجه نشدم گفتم چرا کردی گفت خب حس بد داشتم تو زور میگفتی

۵ سالشهتا ۲ تومن

اسکوتر (قیمتشو نمیدونم دقیق الان)

لباس مرد عنکبوتی

لباس فوتبالی

دارت

از این هلی کوپترها که با حرکت دست اوج میگیره

ساعت مچی

میکروفون بلوتوث دار

پک مداد شمعی کاغذ رنگی ماژیک چسب واسه ساخت کار دستی ( اگه علاقه داره)

موبایل اسباب بازی که طوطی وار صداتو پخش می کنه

بازی فکری و لگو اگه نداره البته

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏