gorbeashrafi مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 عنوان جغدا کجایین بیاین مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 116 پست ما را همه شب نمیبرد خوابای خفتهٔ روزگار دریاب گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است 1404/10/05 | 04:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 دست از فلک برآررم تا جان من برآید یا جان رسد به جانان یا جان ز تن برآید در دایره قسمت ما نقطه پرگاریمفرض آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 11798 در دایره قسمت ما نقطه پرگاریمفرض آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی یکی دید روبهی بی دست و پای فرو ماند در لطف و صنع خدای تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
nabatiiiiii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 7266 دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد؟چون بشد دلبر و با یار وفا دار چه کرد؟ در هوایت بی قرارم بی قرارم روز و شب سر ز کویت بر ندارم بر ندارم روز و شب existing is exhausting
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 یوسف کم گمشده باز آید به کنعان غم مخورتنها شعر که یاد داشتم اونم نمیدونم درسته🤣🤣 کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخورای دل غم دیده حالت به شود دل بد مکنوین سر شوریده باز آید به سامان غم مخوربله درسته😁 گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 مالکِ جانم شدی بااینکه یارم نیستیدر دلم همواره هستی درکنارم نیستیهرطرف را بنگرم تصویرِ زیبای تو بودا ... یک مرغِ گرفتار در این گلشنِ ویرانتنها به قفس ماند و هَزاران همه رفتند گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 یکی دید روبهی بی دست و پای فرو ماند در لطف و صنع خدای یارب مباد آنکه گدا معتبر شودگر معتبر شود ز خدا بی خبر شود گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 در هوایت بی قرارم بی قرارم روز و شب سر ز کویت بر ندارم بر ندارم روز و شب با کاروان مصری چندین شکر نباشددر لعبتان چینی زین خوبتر نباشد گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
nabatiiiiii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 7266 با کاروان مصری چندین شکر نباشددر لعبتان چینی زین خوبتر نباشد دلِ دیوانه بیچشمِ تو ویران شددنیای من از لحظهی رفتن، زندان شد existing is exhausting
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 دلِ دیوانه بیچشمِ تو ویران شددنیای من از لحظهی رفتن، زندان شد دل چو از ناوک مژگان تو در خون میگشتباز مشتاق کمانخانه ابروی تو بود گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
nabatiiiiii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 7266 دل چو از ناوک مژگان تو در خون میگشتباز مشتاق کمانخانه ابروی تو بود دل میرود ز دستم، صاحبدلان خدا رادردا که راز پنهان، خواهد شد آشکارا existing is exhausting
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 دل میرود ز دستم، صاحبدلان خدا رادردا که راز پنهان، خواهد شد آشکارا آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرابی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
nabatiiiiii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 7266 آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرابی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا این چرخ فلک که ما در او حیرانیم فانوس خیال از اون مثالی دانیم existing is exhausting
pinapple عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 795 ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود وان دل که با خود داشتم ، با دل ستانم میرود...
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 این چرخ فلک که ما در او حیرانیم فانوس خیال از اون مثالی دانیم ماجرای دل دیوانه بگفتم به طبیبکه همه شب در چشم است به فکرت بازمگفت از این نوع شکایت که تو داری سعدیدرد عشق است ندانم که چه درمان سازم گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 225 ای ساربان آهسته ران کارام جانم میرود وان دل که با خود داشتم ، با دل ستانم میرود... در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشمبدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است