2777
2789
عنوان

چیکار کنم در زایمان طبیعی اذیت نشم

339 بازدید | 30 پست

اولین شکمم

وسطای بهمن ماه میرم واسه زایمان طبیعی

چیکار کنم زیاد اذیت نشم

معمولا چند بار با دست ماماها معاینه میکنن؟

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زایمان طبیعی درد داره دیگه

خواهر من که یک شبانه روز درد کشید اخرم بچش افت ضربان پیدا کرد اورژانسی سزارینش کردن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان طبیعی درد داره دیگهخواهر من که یک شبانه روز درد کشید اخرم بچش افت ضربان پیدا کرد اورژانسی سزا ...

چند سالش بود؟

شکم اول بود

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالش بود؟شکم اول بود

اره یه بچه داره

۲۴ سالش بود اون زمان

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بخای نخوای اذیتو میشی

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

وزرش و پیاده روی و تمرین نفس عمیق خیلی خیلی مهمه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

عزیزم از همین الان هر روز برو پیاده روی تا ماهیچه های بدنت اماده باشن

با پزشک مشورت کن

خیلیا مامای همراه گرفتن و راضی بودن

در کل نگران نباش اصلا، مادرم نیم ساعته زایمان کرد🥹♥️

🌷🌷👏