2777
2789
عنوان

چیکار کنم در زایمان طبیعی اذیت نشم

333 بازدید | 30 پست

اولین شکمم

وسطای بهمن ماه میرم واسه زایمان طبیعی

چیکار کنم زیاد اذیت نشم

معمولا چند بار با دست ماماها معاینه میکنن؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زایمان طبیعی درد داره دیگه

خواهر من که یک شبانه روز درد کشید اخرم بچش افت ضربان پیدا کرد اورژانسی سزارینش کردن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمان طبیعی درد داره دیگهخواهر من که یک شبانه روز درد کشید اخرم بچش افت ضربان پیدا کرد اورژانسی سزا ...

چند سالش بود؟

شکم اول بود

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالش بود؟شکم اول بود

اره یه بچه داره

۲۴ سالش بود اون زمان

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بخای نخوای اذیتو میشی

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

وزرش و پیاده روی و تمرین نفس عمیق خیلی خیلی مهمه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

عزیزم از همین الان هر روز برو پیاده روی تا ماهیچه های بدنت اماده باشن

با پزشک مشورت کن

خیلیا مامای همراه گرفتن و راضی بودن

در کل نگران نباش اصلا، مادرم نیم ساعته زایمان کرد🥹♥️

🌷🌷👏