rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7984 عنوان مدارس تهران تعطیله یا نه 255 بازدید | 16 پست تهران ممکنه بخاطر آلودگی یا وارونگی و... تعطیل بشه؟ 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی 1404/10/04 | 22:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7984 از حالا که نمیگنامشب اراک آلوده ترین شهر ایرانه گفتن به هیچ وجه از خونه در نیایید وای کاش تعطیل بشه 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7984 اره جدی میگی؟ 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7984 آره فردا تعطیل 😜😜😜 خیلی شوخی مسخره ای بود 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
عباسیh عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 1692 خیلی شوخی مسخره ای بود شوخی کردم دلخور نشو دیگه چرا دوست داری تعطیل باشه ؟؟؟
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7984 شوخی کردم دلخور نشو دیگه چرا دوست داری تعطیل باشه ؟؟؟ آخه آزمون دارم نخوندم 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7984 کاش من جای تو بودم درس میخواندم چه عاشقانه 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7984 خخخ بخدا دلتنگ مدرسه هستم چند سالته تو دلت تنگ شده برای مدرسه؟ نکنه دیوونه شدی😂من هنرستان میرم 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی
عباسیh عضویت: 1404/09/06 تعداد پست: 1692 دلت تنگ شده برای مدرسه؟ نکنه دیوونه شدی😂من هنرستان میرم خخخخ آره ولا من دوست داشتم درس ولی شرایط نداشتم از کلاس ۹ دیگه کار کردم دلم تنگ مدرسه معلم ای دختر جون کاش میشد جامونو عوض کنیم موفق باشی چه رشته ای
rarissimegirl مدیر استارتر عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 7984 خخخخ آره ولا من دوست داشتم درس ولی شرایط نداشتم از کلاس ۹ دیگه کار کردم دلم تنگ مدرسه معلم ای دختر ج ... آخی اشکال نداره اتفاقا منم کار کردم و خیلیم خوبهممنون همچنینتکنسین معماری هستم 🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی