2777
2789
عنوان

مدارس تهران تعطیله یا نه

255 بازدید | 16 پست

تهران ممکنه بخاطر آلودگی یا وارونگی و... تعطیل بشه؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

از حالا که نمیگنامشب اراک آلوده ترین شهر ایرانه گفتن به هیچ وجه از خونه در نیایید

وای کاش تعطیل بشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی کردم دلخور نشو دیگه چرا دوست داری تعطیل باشه ؟؟؟

آخه آزمون دارم نخوندم

خخخ بخدا دلتنگ مدرسه هستم چند سالته تو

دلت تنگ شده برای مدرسه؟ نکنه دیوونه شدی😂

من هنرستان میرم

دلت تنگ شده برای مدرسه؟ نکنه دیوونه شدی😂من هنرستان میرم

خخخخ آره ولا من دوست داشتم درس ولی شرایط نداشتم از کلاس ۹ دیگه کار کردم دلم تنگ مدرسه معلم ای دختر جون کاش میشد جامونو عوض کنیم

موفق باشی

چه رشته ای

خخخخ آره ولا من دوست داشتم درس ولی شرایط نداشتم از کلاس ۹ دیگه کار کردم دلم تنگ مدرسه معلم ای دختر ج ...

آخی اشکال نداره اتفاقا منم کار کردم و خیلیم خوبه

ممنون همچنین

تکنسین معماری هستم