2777
2789
عنوان

یه عاشق بیاد

125 بازدید | 15 پست

من از یه پسره یه سال و خورده ای هستش خوشم میاد ، تقریبا چند ماه هم باهم حرف زدیم ولی قرار نرفتیم

من واقعا فکر نمی کردم قضیه برام انقد جدیه

فکر می کردم یه کراش معمولیه تموم میشه ولی خب تموم نشد و حس می کنم عاشق شدم ، با اینکه دیگه باهم حرف نمی زنیم ولی همش تو ذهنمه دارم دیووونه میشم💔

تو برام فیلم دلیبالی که صد بار دیدمش شاید عوض شه اخرش.

منم دارم دیوونه میشم... عین مرغ سرکندهم... من باهاش نبودم... از این فکر که با یگی دیگس روانی میشم.. ولی یجوری بمن توجه کرد که فکر کردم با کسی نیس کلی امیدوار شدم و بعد .... ی چشمم اشکه ی چشمم خون ... 😭😭😭😭😭😭😭 کاش مرگم برسه نمیخام دیگه این زندگیو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درست میشی عزیزم. روابط اجتماعی تو با بقیه بیشتر کن و هر وقت این اومد به ذهنت، فکر کردن بهش رو متوقف کن. خودش میره. اینقد تو تخیل ات فکر و خیال نساز ازش. اونم یه عتیقه مثل بقیه پسراس باهاش بری زیر یه سقف دو روزم نمیتونی تحملش کنی

منم دارم دیوونه میشم... عین مرغ سرکندهم... من باهاش نبودم... از این فکر که با یگی دیگس روانی میشم.. ...

نه اینطوری نگو 💔💔

اگه واقعا پسر خوبیه و جنبه داره سعی کن یجورایی بهش بفهمونی دوستش داری

درست میشی عزیزم. روابط اجتماعی تو با بقیه بیشتر کن و هر وقت این اومد به ذهنت، فکر کردن بهش رو متوقف ...

الان تقریبا ۷ ماهه که دیگه حرف نمیزنیم

پسر خوبی بود ولی بخاطر یسری شرایط من مجبور شدیم کات کات کنیم

و اینکه با خط اخر حرفت کاملا موافقم

نه اینطوری نگو 💔💔اگه واقعا پسر خوبیه و جنبه داره سعی کن یجورایی بهش بفهمونی دوستش داری

فهمیده . میدونه . ولی نمیدونه چقدر ... نمیدونه چی به روزم اورده و ی چشمم خونه ی چشمک اشک

فهمیده . میدونه . ولی نمیدونه چقدر ... نمیدونه چی به روزم اورده و ی چشمم خونه ی چشمک اشک

اذیتت کرده؟ یا بخاطر احساسی که بهش داری اینطوری میگی؟

اگه گزینه دومه که سعی کن احساساتتو کنترل کنی و حواستو بیشتر بدی به خودت تا این عشق حداقل آسیب رو بهت بزنه💔

اذیتت کرده؟ یا بخاطر احساسی که بهش داری اینطوری میگی؟اگه گزینه دومه که سعی کن احساساتتو کنترل کنی و ...

متوجه منظورت نشدم... ی رفتار خیلی واضح کرد ک فکر کردم دوسم داره بعد فهمیدم دوستدختر داره .

متوجه منظورت نشدم... ی رفتار خیلی واضح کرد ک فکر کردم دوسم داره بعد فهمیدم دوستدختر داره .

آهااا من تازه متوجه شدم

این خیلی بدههه درکت می کنم

بنظر من تو لایق چیزای خوبی هستی و لیاقتت ادمی که اینطوری تعهد نداره نیست...

چون اگه با توهم تو رابطه بود همین کارو می کرد

ذهنتو ازش دور کن و یجورایی مووآن کن میدونم خیلی سخته🥲💔

آهااا من تازه متوجه شدماین خیلی بدههه درکت می کنمبنظر من تو لایق چیزای خوبی هستی و لیاقتت ادمی که ای ...

من از قبلش روش کراش بودم ، بعد ک اون توجه کرد ذوقمرگه عاالم شدم و بعد .... 😭😭😭😭😭 من هیچی نمیخوام . باور کن فقط مرگ میخوام . ولی اونم نمیدن راحتم کنن .... 😭😭😭😭😭😭😭 من بچه نیستم....

من از قبلش روش کراش بودم ، بعد ک اون توجه کرد ذوقمرگه عاالم شدم و بعد .... 😭😭😭😭😭 من هیچی نمیخوا ...

عزیزممم درکت می کنم💔🥲

اگه شرایطشو داری برو تراپی خیلی کمک کنندس🥲

و اینکه خب فکر کنم سن من از شما کمتره و هرکس یه طرز فکری نسبت به این موضوع داره

منم دارم دیوونه میشم... عین مرغ سرکندهم... من باهاش نبودم... از این فکر که با یگی دیگس روانی میشم.. ...

منم همین بلا سرم اومد مُردم تا فراموشش کردم

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

منم همین بلا سرم اومد مُردم تا فراموشش کردم

باور میکنی اصن بحث من اون ادم نیس ؟ نمیدونم چطور بگم ... من قبلا از اون خوشم اومده ولی ... بحثم انتخاب شدنه ... اول اینکه بخداامید داشتم .... و اشتباه کردم و لعنت بمن اگر یکبار دیگه این اشتباهو بکنم... دوم اینکه اون دختر چی داره مگه که من ندارم ؟ خداگواهه از چندماه پیش شاید ۴۰۰۰ تا کلیپ اموزشی دیدم فقط که با پسرا چطور رفتار کنی و چکنی... من اول رو این ادم کراش بودم بعد ی توجه گنده بهم کرد ک ذوقمرررگ شدم میگفتم یقینا دوسم داره . به والله بعیددددددد میدونم که هرکسی هم جای من بود همین فکر رو نمیکرد.... ولی بعد فهمیدم دوستدختر داره و وقتی میبینم برااون وقت میذاره ..... متلاشی شدم... ولی من از خدا خوردم نه از بنده ش... دردم اینه.... من اصن ب این کاری نداشتم ، به اون امید داشتم........

منم بد نیستم.... من لیاقتشو دارم ... لیاقت عشق دوطرفه و دوست داشته شدن و همزمان دوست داشتن.... 😭😭😭😭😭😭