2777
2789

مامانم فوت کرده سال اول انگار انقدر بهمون اثر نکرده بود ولی هرچی میگذره اوضاع داره بدتر میشه هممون افسرده شدیم داغون شدیم

حالا من خودم هیچی خیلی نگران خاهر و برادرمم انگار یه بغض دارن همیشه میبینمشون حالم خراب میشه

همه تلاشم اینه حال و هواشون عوض بشه

ولی بی فایدس همش تو خودشونن

کسایی که این تجربه تلخ داشتن میشه بگن تا کی این وضعیت ادامه داره چیکار میشه انجام داد

سلام خدا رحمت کنه

من سال اول خیییلی، سخت خصوصا مناسبت ها

کم کم آروم شدیم

ببین نباید یادآوری کنید

من و خواهرم و برادر تا یکی یادش می افته بهم تذکر میدیم و حرف عوض میکنیم

اون عزیز که داغش از بین نمیره

اما ادم زنده مجبوره زندگی کنه

افسردگی و غم ادم رو از پا می اندازه

زیاد دیگه سر خاک نرید

سلام خدا رحمت کنهمن سال اول خیییلی، سخت خصوصا مناسبت هاکم کم آروم شدیمببین نباید یادآ ...

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه رفتگانتون

ما سال اول بقیه خیلی هوامون داشتن رفت آمد زیاد بود مهمونی میدونستم موقته ولی یکم تسکین بود برامون

اماالان خونه بابام میرم خیلییی دلگیرشده

خاهر برادر مجرد دارم و مامانم جوون بود

اصلا حال و حوصله حرف زدنم ندارن هرچی میگم از اتاق بیاید بیرون انگار نه انگار هرکی تو یه گوشه با گوشی درگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه رفتگانتونما سال اول بقیه خیلی هوامون داشتن رفت آمد زیاد بود مهمونی میدونستم ...

مادر منم کم سن بود

خواهر مجرد هم خونه داشتم از غصه اون دیوانه داشتم میشدم

الحمدلله ازدواج کرد

خونه پدرم واقعا طاقت ندارم هنوز برم بعد ۶ سال

بیشتر اون میاد

منم هنور میرم حالم بد میشه

حق داری

من بشخصه الان معضلم نامادریه .مادرم رو اصلا یادم نمیاد و چجور باهاش کنار اومدم و اینا چون بچه بودم

نامادری چجوریه بااومدنش اوضاع بهترمیشه یا بدتر

بعضی وقتا میگم شاید اگه بابام زن بگیره برای بچه ها بهترباشه