2777
2789
عنوان

اوتیسم یا پیش فعالی یا تاخیر رشد

1564 بازدید | 116 پست

سلام به همگی

یه پسر ۲سال و ۵ماهه داره که انرژی خیلی بالایی داره اما اصلا متوجه حرفم نمیشه درک و توجه صفر اسم هیچ میوه ای رو بلد نیست هیچ حیوانی رونمیشناسه..

از بچگی پای تلویزیون بوده و وسایل دیجیتال یعنی حتی غذا هم به زور گوشی میخورد .

الان من و باباش آرزو داریم بهمون بگه مامان و بابا اصلا هیچ درکی نداره من میگم شاید اصلا نمیدونه من مامانشم مدت طولانی ازش دور باش وقتی میای اصلا نمیگه تو کی هستی هیچ توجه ای نداره .

۴۰ روز تلویزیون رو قطع کردم .

۲ماه کاردرمانی میره اما اصلا هیچ تغییری نکرده .

دکتر مغز و اعصاب بردم میگن اوتیسم طیف ۳تا۲ هستش.

اما خودم میدونم بچم به خاطر همین تلویزیون داغون شد

دارو نوشته من میترسم بهش بدم فقط شربت پیراستام و شربت امگا ۳ رو بهش میدم .

لطفا کسایی که بچتون تاخیر رشد مغزی داره بگین از چه دارویی استفاده کردین

من رسپریدون رو میترسم بهش بدم ازیه نظر میگم شاید تاخیر رشدی باشه یک نظر میگم شاید اوتیسمه یک نظر میگم پیش فعالیه من تو کل فامیلمون همچین چیزی نداشتیم وتجربه ای ندارم بچه اولمم هست خیلی ناراحتیم

توروخدا نزارین تجربه بدی به دست بیارم راهنمایم کنین کسایی که بچتون اینطوری بوده الان چطوره

ببخشید طولانی شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این چیزا خیلی متفاوتن

بیش فعالی رو روانشناس تشخیص میده و تشخیصش سخته و به این راحتیا نیست که حتی منی که خودم داشتم بگم اره داره یا نه

حتما ببرش روانشناس کودک

اگه بفهمه که هست با تست هایی که میگیره درصورت لزوم

میفرسته روانپزشک دارو بده

اگه اوتیسمم باشه که راهش جداست

دکتر خوب ببر حتی چندتا ببر تا مطمئن شی ولی دیگه هرچی گفتن هر دارویی دادن گوش کن و سرخود و با حرف فامیل و همسایه قطعش نکن

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

عزیزم ارتباط چشمی برقرار میکنه؟روی پنجه پاش راه میره؟دیگههههآها از خوراکی های مانند رب یا قرمه سبزی ...

ارتباط چشمیش باخودم خوبه فقط با بقیه خیلی کمه ولی توجه و تمرکز نداره یعنی یه چیزی میخوام بهش یاد بدم اصلا نمیشینه گوش نمیگیره

سلام

من تجربه ی بچه ی بیش فعال رو دارم

بچه ی شما اوتیسم هست

و دارو ها رو حتمااااا بدید

پسر من روزی ۳ تا از اون قرصای رسپریون می خوره

بعدم برا تلوزیون نیست خودت ناراحت نکن. این بچه از همون اول مشکل داشت

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اول اینکه بچه ات حرف میزنه ؟ صداش میزنی بااسم برمیگرده با اسباب بازیش چطوری بازی میکنه

صدا زدن در حد چند بار برمیگرده .اسباب بازی خیلی کم بازی میکنه بیشتر میچرخه تو خونه چیزی رو خراب کنه به اطرافش خیلی اهمیت میده مثلا اکثر وسایلای خونه رو شکونده

حرفم اصلا نمیزنه آوا سازی داره خیلی کم

سلام من تجربه ی بچه ی بیش فعال رو دارم بچه ی شما اوتیسم هست و دارو ها رو حتمااااا بدید پسر من روزی ...

پسر شما رسپریدون رو که میخوره بهتر شده؟

من نمیدونم از غصه این بچه دارم نابودمیشم

پسر شما رسپریدون رو که میخوره بهتر شده؟من نمیدونم از غصه این بچه دارم نابودمیشم

خیییبلی

پسرم باسد بیمارستان روان بستری میشد

اره تو دادن رسپریدون شک نکن

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }